Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

5 komiků, 50 postav a 2 vlaková nádraží. Nová skečová show Ondřeje Sokola, Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Martina Fingera... Na Hlavním nádraží v Praze se ujímá funkce nový generální manažer a s ním se nám představuje také celá řada postav, které s nádražím spojily svůj profesní a často i osobní život. Jako například dvojice pracovníků ostrahy, věčně přítomná majitelka butiku s oděvy, cizinec nabízející před nádražní budovou turistům nejrůznější zážitkové výlety, svérázný litevský taxikář, toaletářka se svou novou balkánskou posilou, ale také zaměstnanci drah i samotní cestující. Očekávání vize a směru, který chce nové vedení na Hlavním nádraží razit, tak již brzy ovlivní pozice všech těchto tragikomických figur i jejich další nasazení. (Česká televize)

(více)

Recenze (86)

Simomon 

všechny recenze uživatele

Nadrazi jsem sledoval z jedineho duvodu- z lasky k originalnimu poradu ( Come Fly with Me a Malá Velká Británie). Tato ceska mutace je prikladem toho, jak genialni satiristicky koncept dokaze parta kolem Sokola premenit v nevkusnou a vulgarni nicotu. Az na jednu povedenou serialovou postavu (Tudorka) jsou dialogy strasne plochy a vetsinou se utappeji v klasickem ceskem televiznim humoru- slavni herci mluvi hodne nahlas hodne sproste= smej se mamo! POSLEDNI SLOVO: Ondrej Sokol opet na televiznich obrazovkach a opet bez vtipu. Davam jednu hvezdu za Tudorku a druhou za to, ze v tom nehraje Kohak.. 2/5* ()

patmull 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Česká verze Come Fly With Me od tvůrců Malé velké Británie. Trochu tomu chybí vtipnější momenty, ale možná to přijde v dalších dílech, ale potenciál v tom je. Je to takové správně buranské i reflektující naší spolešnost. Bohužel mám pocit, že tenhle styl humoru nemusí diváci pochopit a ti kteří to pochopí, nad tím ohrnou nosem. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Strasne nevyrovnany serial, ve kterem je nekolik vybornych postav: taxikar, pruvodci, securitaci, psycholog... a nekolik vylozene trapnych: babka z toalet, vecne si stezujici manzelsky par, manazer nadrazi a jeho tiskova mluvci... A stejne tomu tak je i v zabavnosti jednotlivych scenek, kdy vyborne stridaji trapne a naopak. Lepsi tri! ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Situační suchařina celkem nepovedená. Na Pečenýho sněhuláka tomu dost něco chybí. Od skupiny bavičů vidíme celkem úspěšný pořad Partička. Improvizace. Tady bych čekal, že to mají naučené a připravené, no jo ale zahrát to vtipně a přitom přirozeně už potřebuje nějaké to herecké umění a to jaksi zde chybí a to nemluvim o tom, že většina fórů je fakt slabá či spíše trapná. Martin Finger se do toho vůbec nehodí. Sem tam dobrej kec. ´´sexu doma moc není, manželka toho má plný zuby z práce´´ ()

kajas 

všechny recenze uživatele

"Podívejte se, pane redaktore, takhle mi to trhá žíly, že se nějakému Rusákovi ztratil vlak. Takhle mi to zouvá boty, že se nějakému Rusákovi ztratí vlak!" Gába Koloťuk toužící po neschopence, senior toaletářka paní Hana, a tak bych mohla pokračovat ještě dlouho. Každá postava mě svými výstupy dříve nebo později začala bavit a s nostalgií jsem vzpomínala na první díly "Tele Tele", fakt. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (5)

  • Když byli Ondřej Sokol a Martin Finger oblečení jako sekuriťáci Petr Pyl a Zdeněk Chlemta, tak se stávalo, že za nimi chodili cestující a vyptávali se jich, odkud odjíždí nějaký vlak či autobus. (Česká televize)
  • Při natáčení se stalo, že si místní opilec všiml, jak míří kamera na Igora Chmelu převlečeného za reportéra Pavla Kožína, a začal různě prudit. Prudil tak dlouho, až to skončilo šarvátkou. (VSVB)
  • Skuteční taxikáři chválili filmaře, jak oblékli Ondřeje Sokola, když hrál taxikáře Dariuse Zmrta. Jen prý bílé ponožky v sandálech chyběly. (Česká televize)

Reklama

Reklama