Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Blíží se den sv. Valentýna. Apu si chce udobřit svou ženu Manjulu, a proto ji po celých sedm dní před oním svátkem zahrnuje dárky a připravuje jí příjemná překvapení. Jenže jeho počínání neujde bdělé pozornosti springfieldských žen, které popadne závist. A tak všem mužům ve Springfieldu nastává doma „pravé peklo"... (Česká televize)

Recenze (8)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Kolik ti zbylo v kapse centů? SEDM?! Hned tam jedu!" • ,,Řekls mi, že být pořád v práci a nevidět se s rodinou, je americká národní tradice!" • ,,Je snadný vinit sebe sama, ale ještě snadnější je vinit Apua!" • ,,Ten muž se jen snaží dokázat lásku své ženě. Jak to můžeme sabotovat?" ,,Snadno - sekerou, benzínem.." •  ,,Jak to mám vědět? Padej do klece!" • ,,Vy že máte starosti? Já se právě musel prokousat ze psí klece." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto je najväčší "dříč" v Springfielde a zároveň najväčší romantik? A kto klamal žene o amerických tradíciách? Apu. Nikto iný. Epizóda by sa mohla aj volať Sedem dní do Valentýna, pričom každý jeden deň ponúka jedno romantické prekvapenie. A záver je skvele vypointovaný, náhoda chcela, že všetky ženy v meste budú spokojné. Najviac ale zaboduje Homer. I keď konkurencia v podobe Eltona Johna je vážne veľká... ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"And then the handsome prince realized... he had to go to the bathroom really bad. But the evil ogre - Barney - had left the men's room in the most wicked condition. So the prince went out back to the enchanted alley... Anyway, the prince passed out for 100 years... until he was awakened by the kiss of a noble raccoon." ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Když Homer vypráví pohádku Líze, tak jsou dveře do jejího pokoje otevřené. Později jsou ale zavřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama