Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer se stal obětí útoku ptáků – na neutuchající bolesti mu doktor Dlaha předepsal lékařskou marihuanu, což má nebezpečné následky. Z Homera se stává bojovník za legalizaci drogy, zatímco rodina bojuje s jeho počínající závislostí... (Česká televize)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Značne nesúrodé a nekonzistentné, napriek tomu vtipné. Začíname modifikovanou zeleninou, pokračujeme vrananmi, nasleduje gro epizódy, Homer ako užívateľ trávy na predpis a končíme s pánom Burnsom ako mŕtvolou. A do toho ešte jeden rockový koncert. Scenáristi boli len dvaja, ale divák má pocit, že museli byť minimálne štyria. Ale ako píšem, podstatné je, že je to vážne vtipné. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestnásta epizóda z trinástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Weekend at Burnsie´s" (Homerova zelená medicínka). Homer Simpson utrpí úraz, kvôli ktorému sa dostane do medicínskeho programu, ktorý je založený na pravidelnom užívaní marihuany. Tá mu má pomôcť prekonať bolesti a urýchliť rekonvalenscenciu. Homer sa však veľmi rýchlo stane na cannabise zavislý. Zájde to až tak ďaleko, že sa postaví do čela bojovníkov za jej legalizáciu. Až na úpenlivú žiadosť svojej manželky Marge sa vzdá užívania zákernej zelenej medicíny. *** ()

Galerie (1)

Zajímavosti (5)

  • V této epizodě zazní úryvky písní „Insense and Pepperminds“ od kapely Strawberry Alarm Clock, „Wear Your Love Like Heaven“ od Donovana, „Smoke on the Water“ od Deep Purple a „Run like an Antelope“ od Phish. (Epistemolog)
  • Policejní pes se v českém dabingu jmenuje jako titulní pes ze seriálu Komisař Rex (od r. 1994). V původním znění se jmenuje Seržant Scraps. (Duoscop)

Reklama

Reklama