Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Milhouse se stěhuje s matkou do Hlavního města. Bart zůstává opuštěný – což, světe div se, vede k nečekanému posílení sourozeneckých vztahů s Lízou. Kromě toho se do Burnsovy elektrárny chystá inspekce a Homer shání peníze na dárek pro Marge k výročí svatby. (Česká televize)

Recenze (6)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,To dlouho nevydrží. Bratři a sestry jsou přirození nepřátelé, jako Angličani a Skoti, nebo Welshani a Skoti, nebo Japonci a Skoti. Nebo Skoti a jiní Skoti. Zatracení Skoti, zkazili celé Skotsko!" ,,Vy Skotové jste ale hašteřivý národ..." ,,Teď jste si udělal na do smrti nepřítele!" • ,,Marge, nebudu ti lhát..." ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer zistí, ako sa dá najrýchlejšie dostať k peniazom a ako mať peniaze na krásnu kyticu z pumpy na výročie svadby. A neostane iba pri nej. I keď pohľad na prevádzkovanie jeho novej podnikateľskej činnosti je akosi smutný... No a Milhouse nájde vo veľkomeste samého seba, jedine, že by sa nenašiel. Pohľad na jeho nový look patrí k najlepším vizuálnym fórom celého seriálu. Nahláškovaná epizóda od začiatku do konca. ()

Zajímavosti (3)

  • Když Bart řekne, že se uctívá tesař, který žil před dvěma tisící lety, tak tím naráží na Ježíše Krista. (Duoscop)
  • Líza během mytí auta postříká Bartovi kraťasy. V dalším záběru už je má ale suché. (Duoscop)

Reklama

Reklama