Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bart s Lízou se doslova prodírají svým studentským i společenským životem ve škole. Homer se pokouší plnit své rodičovské povinnosti tím, že se snaží hnát děti k lepším výsledkům. Marge si mezitím najde zálibu v sauně v suterénu. (Česká televize)

Recenze (6)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sobotu má máma Marge moc ráda.Při úklidu objeví ve sklepě doma tajnou místnost.Je tam ukryta sauna.Marge musí odstranit další bojler.Ten bojler spolu s dalšími málem propadne do pokoje,kde je zrovna dítě Maggie.Marge později je v sauně s Homerem.Sauna je to moc dobrá.Homer si ji pochvaluje také. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer si opäť uvedomí, že nie je len frustrovaný neskorý tridsiatnik, ale aj rodič troch detí... dobre, pamätá si, že má dve deti, a tak sa rozhodne svojim deťom ukázať, čo je to poriadna výchova. Ako to bude prebiehať a ako to skončí, sa netreba rozpisovať, len si to treba užiť, čo sa dá, keďže nikto nie sme Bart a Líza. Každopádne nikto z nás by nechcel zažiť scénu Homer v školskej jedálni, to bolo pre Barta skutočne na slučku. ()

Zajímavosti (3)

  • Keď si Homer prisadne v jedálni k Noemovi, ktorý následne na pokyn matky začne na tlesknutie vymenovávať hlavné mestá podľa abecedy, sa dostane až k písmenu D, pričom nespomenie Bratislavu. (belinko)

Reklama

Reklama