Reklama

Reklama

Ledové království: Polární záře

(TV film)
  • USA LEGO Frozen Northern Lights

Obsahy(1)

Anna, Elsa, Kristoff a Olaf vyrazili na cestu za záchranou polární záře. (Disney Channel)

Recenze (12)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Snad udrží pozornost aspoň těch nejmenších princezniček. Já už se ke konci nebavil, jelikož příjemné parodické vtípky v dějové prázdnotě ubývaly a akční skopičinky využívaly LEGO principy jen sporadicky. ()

S.Kok.i 

všechny recenze uživatele

Lego animáciu moc nemusím, čiže tento počin bol u mňa už vopred s veľkou pravdepodobnosťou odsúdený na neúspech. Po zhliadnutí môžem povedať, že moje obavy sa z časti naplnili. Nie je to úplne hrozné, ale v tejto lego animácii a štýle príbehu postavy stratili svoje čaro. Jedine Olaf to drží nad vodou svojimi klasickými hláškami, ale na druhú stranu vyzerá strašne divne, a veľmi divne to aj skončí. Výhodou je, že je to krátke, takže aj keď to nebolo tip top, celkom rýchlo to ušlo a človek sa nestihne nudiť. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Lega už mam plný zuby, a to na Lego věci nekoukám. Nevim koho napadlo udělat Lego i z Ledového království. Už samotný origin je pro mě velký hype, který ani zdaleka neá království, jaké mu jsou připisovány. Tohle je opravdu pro ty nejmenší diváky, které bude bavit, že se tam furt něco děje, běhá tam los, sněhulák a trolové. Pro lidi starší 10 let jen na vlastní nebezpečí. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Kvůli LEGO animaci se vytratilo vše, co bylo na Ledovém království zajímavé. Dokonce ani nazpívali. Za Olafa jedna hvězda. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama