Reklama

Reklama

Legendy Polskie: Jaga

Recenze (13)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Perfektní Fantasy kraťas z Polska! Vizuální lahoda se zaklínačskou atmosférou odehrávající se v moderním světe, čímž je Jaga svým způsobem dosti originální. Scéna, kde Jaga vyřídí celý Swat team pomocí slow motionu je absolutní masakr! 10/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Rozkošný příběh o démonovi s ekologickým přesahem. Ve zpomalených záběrech se vypořádá s jednotkou rychlého nasazení tak, jak je dnešní divák zvyklý, sedne na koště a zmizí v oblacích. V pekle mají plnou hlavu toho, aby jim nepláchnul i Perun... ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Tento „díl“ z Legend polských jsem viděl jako první. Možná i díky ní mne zaujala celá „série“. Pokud je polská Jaguška ta samá jako ruská baba Jaga z Mrazíka, tak se musela hodně věnovat životosprávě, utratit za plastiky a stomatologickou péči nehorázné částky než se změnila v tuto Jagu. Nebo zkrátka jen čarovala. Rozhodně kdyby ji viděl Ivanek, tak by alespoň na chvilku zapochyboval jestli chce Nastěnku za ženu a Jaguška by s ním asi vytřela podlahu i bez party loupežníků. Mimo jiné pěkný herecký part staršího satana Boruty. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý kraťas z této polské série. Zpracování se dá skutečně přirovnat i hollywoodksým filmům. Jaga asi neřekla své poslední slovo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

"Baziliška zabili, hejkal sedí, rusalky jsou za katerm, dareby jedny..........." Nahláškovaná jízda s krásnou Jagou, která pravačkou vyřídí zásahovku a levačkou majzne ředitele polského Pekla koštětem. Seděl mi i jistý ekologicko-společenský podtext. Tak a teď chci Peruna. 100% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Najlepší diel ktorý krásne všetky zvyšné časti prepája. Je najlepší z celej pätice. Samostatne by bol za tri. Na to aký nápad sa za tým skrýva je tam dosť premárnených šancí. Baba Jaga je ale pekná. Dúfam že ten Witcher dopadne lepšie. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* Do pětice nám VideaCesky přináší přeložené pokračování Polských Legend, které asi neberou ještě konce. V této nám předvádí Babu Jagu, o které jsem vůbec netušil jaká je kočka a co všechno dovede. Asi poláci mají moderní Božku, která jim píše pohádky ;-), ale tyhle opravdu pro děti nejsou. Jako i u ostatních dílů je tu plno akce, tady à la Matrix, ale s příběhem si moc do hloubky nepohrály, ale kdo by ho tu taky hledal... [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

"Ha, Ivan!!!" Je vidět, že tuhle sérii točí někdo trikově a řemeslně zdatný, to však nezamaskuje, alespoň podle mně, plochý a trapný příběh. 2,5* ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Jaga je nakonec docela fajn "baba". Pokud vás někdy zajímalo, jak by legendární Jaga sejmula celý SWAT tým a ještě k tomu všemu v nádherných akčních scénách, není na co čekat a pusťte si to. Protože tohle je opravdu náser s dost patrnou zaklínačskou atmosférou. Nesmí chybět ani náš oblíbený Satan, který tomu všemu dodává vtip a zajímavou provázanost. No a cliffhanger s panem Twardovskym... Není co dodat. S Perunem by mohla být zábava ještě větší. ()

matolos1 

všechny recenze uživatele

Sexy Jaga, skvelé slow motion bez pointy, "krásny" monológ anarchistu. Absurdnosť všade, kde sa len dá lenže je to briliantne natočené. ()

Reklama

Reklama