Reklama

Reklama

Smíšená rodina

Obsahy(1)

Basketbalový trenér je nucen přijmout do mužstva tři barevné chlapce, ačkoli je vůči etnickým menšinám plný předsudků. Celá záležitost ho zpočátku strašně frustruje a rozčiluje, ale brzy se s novými hráči sblíží. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

mandlova 

všechny recenze uživatele

Když nemůžete mít další děti, adoptujete. Když nemůžete mít další děti v Americe 70.let, adoptujete barevné děti. Černoch, Indián a Vietnamka jsou nové přírůstky do rodiny basketbalového kouče, jeho tvrdošíjné ženy a tří vlastních dětí. Od té chvíle musí celá rodina čelit vlastním předsudkům, otevřené diskriminaci, zakořeněnému rasismu a hlavně usilovné snaze stát se fungující rodinou, zvládnout peripetie výchovy šesti dětí. Hezký a dojemný film, bohužel ale taky roztahaný, naivní a přežitý. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tu uvedený obsah je hlúposť, asi to google translator poplietol. Žiadni traja hráči, ale tréner si so ženou adoptujú tri deti - chlapca čiernej pleti, dievča vietnamskej národnosti a malého Indiána, čo prinesie radu problémov. Zvláštny film, ktorý rieši rasizmus, ale takým zvláštnym spôsobom, že neviete, o čo mu vlastne ide. Celé je to také nemastné-neslané, deti sú občas dosť otravné, pre mňa priemer. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama