Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Emily (Amy Schumer) vyrazila se svou velmi opatrnou maminkou (Goldie Hawn) na dovolenou do Ekvádoru, určitě nečekala, že se stanou oběťmi únosu. A tak jim teď nezbývá, než se z této nemilé šlamastiky nějak dostat. Pokud možno živé, vcelku a bez vážnějších zranění. V útěku jim brání nejen jejich únosci, ale také pořádná džungle. (CinemArt)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (95)

Castrator 

všechny recenze uživatele

Několik hodně dobrých vtipů (tetování, propast, velrybí mňamka, mytí vagíny - viz trailer), pak jeden nebo dva vtipy průměrné a tím to hasne. Na rozdíl od příšerných Krotitelek duchů je tento film o půl hodinu kratší, takže se to dá ještě snést, plus je ve Snatched o těch asi pět vtipů více než v KD, je tedy i vtipnější. Zaplatit za lupen stopade, ohodnotím jednou hvězdou, protože jsem viděl zdarma v zemi svobody, dávám dvě, na televizní film (jinam se film nedostane), který bude k vidění zdarma na komerční televizi, to není zas tak špatné. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Párkrát som sa zasmial, ale je to málo. Páčila sa mi v "Trainwreck", a mám pocit, že som si ten film užil asi viac, než väčšina ostatných divákov. Bol som zvedavý, čo prinesie vo svojom novom filme "Snatched" a kombinácie s Goldie Hawn vyzerala byť dobrou voľbou. Výsledne to je ale Happy Madison komédia, ktorá nie je zo série Happy Madison a nemá Adama Sandlera. V mnohom to nefunguje, mnohé gagy sú nasilu a viac trápne a akosi tomu chýba správna konštrukcia a rozhodne to chcelo aj lepšie dialógy. Tempo filmu uteká veľmi pomaly a to napriek tomu, že sú hlavné hrdinky na úteku. Nepomáha tomu asi viacmenej nič. Pár postáv je skvelých. Goldie Hawn je podľa mňa dobrá, dobrodruh Roger je podľa mňa vynikajúci a rozhodne by si zaslúžil viac priestoru a občas mám pocit, že sa aj Emily niečo naučí. No je toho málo, čo by som mohol nejako výrazne odporúčiť. Najmä som čakal viac od Amy Schumer, ktorá je tu ale až nepríjemne sebecká a nebolo často, čo som sa na nej smial. Ako celok je to pozerateľná komédia, no jednoznačne jej chýba nejaký ten náboj, ktorý by ju dostal niekam vyššie. Hodnotenie: C- ()

Reklama

Mikita 

všechny recenze uživatele

Mám ráda, když jsou komedie trochu lépe vystavěné a mají pro hrdiny i nějaké poučení. Tady nic moc. Ale hlášky Goldie a Amy mě místy vážně bavily.... "Mami, to mě nemůžeš trochu utěšit a podpořit?" "Promiň miláčku, jsi vážně šikovná vražedkyně." V něčem mě ale všechny ty přehnané situace nehorázně rozčilovaly. Horší průměr. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná, bláznivá komedie, kterou přežijete jen pokud vám nevadí humor Amy Schumer. Občas je to zábavný, občas přes čáru a občas se stydíte a říkáte si "pane bože". Já sice nejsem její fanda, ale přežít se to dá, na rozdíl od CGI záběrů. Proč proboha? Pokud nemám peníze, tak se na tyhle záběry vykašlu, nebudu pak všem k smíchu. Fanoušek Goldie Hawn taky nejsem, takže se bez mučení přiznám, že nejsem nejspíš cílovka, ale na úterní večer s přítelkyní dobrý. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Druhá Vykolejená se s Amy nekonala. Ačkoliv v podstatě jde o dobrý a jednoduchý námět ve výsledku film víceméně stagnuje na stejném místě. Postavy jsou nedotažené a postava bratra/syna v podání Ike Barinholtze je naprosto nedotažená a vlastně mě jeho přítomnost v jeho scénách štvala. Přiznám se, že jsem v této komedii postrádal vtipy. Občas se člověk zasměje vtipné hlášce ale těch tu celkově moc není. Zdálo se mi, že za vtipnou položku se zde mělo vydávat duo v podání Wandy Sykes a v tomto snímku němé Joan Cusack, ale zrovna tento pokus o vtipné duo v tomto filmu vůbec nefunguje. Amy mám rád a společně s Goldie jim to funguje, kdyby se na scénáři ještě trochu zapracovalo mohlo jít o lepší film. Takhle je to ten průměr za tři solidní hvězdy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film sa točil na Havaji. (dwdb)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama