Reklama

Reklama

Ghoulies II

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ghoulies sú malé odporné kreatúry, ktoré vyliezli z amerických toaliet a zaplavujú celú krajinu. Teraz sa dokonca roztiahli aj vo veľkom zábavnom parku, ale žiadna zábava s nimi určite nebude. Keď sa ľudia pred nimi bránia a chcú ich zničiť, smradľavé potvory to náležite rozčúli. Rozzúrené zabijú každého, kto sa im postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

O poznanie vydarenejšie než nevýrazná jednotka, ktorá sa venovala okultistickej sekte a ghoulíkov odsunula iba do role štatistov. V dvojke, ktorá je na tom oproti prvým Ghoulies lepšie aj čo sa týka špeciálnych efektov, už tvorcovia zrejme pochopili, že ak má toto pokračovanie niekoho zaujať, tak malí démoníci v ňom musia hrať prvé husle a dali im dostatok priestoru na pár vrážd a zábavné vyvádzanie, ktoré je zavŕšené monstruóznym finále. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Druhý díl dostal do pracek klan bratří Bandů a podle toho to vypadá. Snaha o vážné pojetí a kecy o Satanovi jsou prakticky ty tam, nastupuje nefalšovaná zábava, ve které se ghoulíci stávají součástí krachujícího strašidelného hradu v jakémsi cirkuse. Občas sice někoho zamordují, ale diváky táhnou a tak jsou vlastně tolerováni. Výrazně přibylo humorných scének a celkový look se (zcela logicky) přiblížil produkci Full Moonu. Není bez zajímavosti, že za kamerou stál Sergio Salvati, který je odpovědný za nádherné záběry ve všech velkých Fulciovkách. Tady je z něj už jen rutinní řemeslník. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Ghoulies II“ je prostě jen dílem trendu, který v dané době v americkém hororu existoval. Je to film, který chce být zároveň zábavný, ale zároveň se tváří jako vážný. Ani jedna strana nevyniká a snímek se stává nesmírně obyčejným a vy ani pořádně nechápete, proč sena to díváte, natožpak proč to vlastně bylo natočeno. Ale stalo se a před vámi je uřvaný kousek, který vám nic nedá. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nuda. Síce je to profesionálnejšie nakrútené ako prvý diel, ale miestami je film k smrti nudný. Nízky bodycount, nenápadité vraždy a hlavne veľké množstvo klišé - nie také klišé, pri ktorých hororový fanúšik slintá blahom, ale také klišé, z ktorých bolí hlava. Ale Ghoulíci sú sympaťáci, to je jasné ... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje prvé stretnutie s týmito malými, zubatými, pekelnými beštiami. Prvú časť, ktorá bola natočená v roku 1985, som doposiaľ nemal možnosť vidieť. No keď sa mi dostalo do rúk toto druhé pokračovanie z roku 1988, tak som si ho bez váhania pustil. Rýchlo som naskočil na vlnu a užíval si zábavnú, béčkovú, vražednú jazdu, ktorú predviedli "Ghoulies 2". Nemôžem si pomôcť, no ja sa pri takýchto komicko-horrorových absurdnostiach, ktoré sa točili v osemdesiatých rokoch minulého storočia v USA, väčšinou dobre pobavím. Ani tento snímok nebol špatný. Avšak v rámci kritérií, ktoré som si pri hodnotení filmov nastavil, mu nemôžem udeliť viac ako dve hviezdičky. ** ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama