Reklama

Reklama

Legendy Polskie: Twardowsky

  • Velká Británie Polish Legends: Twardowsky
všechny plakáty

Recenze (11)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Jan Twardowsky je tak tvrdý je i na konci tvrdého jména má tvrdé y. Vyzrát na peklo to nechce tvrdost, ale i trocha fištronu. A hlavně mít plán, pokud možno i záložní plán B, C možná i pro jistotu D. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná polská sci-fi hříčka, komedie, která má zcela skvělý vizuál. Těch osm minut (bez titulků) uteče jak voda. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vizuálne pekné. Pribehovo jednoduché, zato ale nápadité. Viem si predstaviť že by to mohla byť dosť katastrofa nebyť silnej vízie ktorá ťahá z námetu aj nemožné. Formálna stránka prekonáva pribehovú..ale funguje to. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* A když jsem byl na stránkách VideaCesky u Polských Legend, tak jsem zkouknul i oba díly Twardowského. I tohle je zaměřeno pro puberťáky a nešetří tu na sprostých nadávkách, ale aspoň druhý díl je s nějakým slušnějším příběhem a zápletkou, a proto hodnotím o trošku líp. Koukám, že se brzy dočkáme animačně kvalitních filmů, když i poláci je vyrábějí jak na běžícím pásu .... ale kam se poděla kvalita příběhů? [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

U nás na severu Moravy si rádi děláme z Poláků srandu, ale je to jen projev zoufalství a pokrytectví. Zatímco se u nás po revoluci (1989) pouštěla Planeta opic, tak na polských televizních kanálech jste se mohli koukat na Terminátora či Predátora. Poláci byli tehdy a i dnes úplně jinde a tento krátký filmeček (a jeho ještě lepší pokračování) to jen dokazuje.Twardowsky jako exemplární slovanský vyčůránek Boží. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to velmi kvalitní kraťas od našich zručných sousedů, ale potom, co jsem shlédl ostatní díly, musím říct, že tento byl pro mě ten nejslabší. Povedená myšlenka, výborné efekty, jenže takové trochu rozpačité nic neříkající zakončení trochu kazí zážitek. Nicméně i tak je to opravdu výborný začátek pro to, co teprve přijde. A že to bude něco! ()

Reklama

Reklama