Reklama

Reklama

Han Solo: A Smuggler's Trade

Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
USA, 2016, 14 min

Obsahy(1)

Mladý pašerák menom Han Solo (Jamie Costa)  je na misii, pri ktorej musí zachrániť svojho priateľa Chewbaccu (Cory Daniel). Misia prináša so sebou ale nemalé ťažkosti. (fichilles)

Recenze (14)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tihle fanoušci jsou vážně borci, natočit v podstatě za pakatel něco tak podobnýho tomu nejlepšímu z původních Star Wars! Snad to viděl J.J. a sežene jim v Disney fleka, zasloužili by si to. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela slušný kraťas o Hanu Solovi. Snaží se zachránit Chewbacku ze zajetí. Samozřejmě si neodpustí par dobrých triků a hlášek. "You're not a Jedi!" ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Han Solo zachraňuje Chewieho ze spárů démonického Gyorshoa aneb povedený fan-film ze světa Star Wars. Hezké kostýmy a dobře vybrané lokace, schopně vybraní herci, lens flare jak od Džejdžeje - zkrátka vydařená podívaná. ()

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Vynikající počin, v němž mne velmi potěšil můj oblíbenec Doug Jones, který zahrál perfektního padoucha. Pokud bude film dua Lord/Miller alespoň stejně dobrý, budu rozhodně spokojen. Silnější 4*. ()

Jedifilm 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé :) Uvidíme za dva roky ale podle mě se Jamie Costa hodí pro roli Sola více... no... uvidíme jak to zvládne Alden Ehrenreich v oficiálním filmu. ()

Reklama

Reklama