Reklama

Reklama

Jab Harry Met Sejal

  • Indie जब हैरी मेट सेजल (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Všechno začalo zásnubním prstenem, který Sejal (Anushka Sharma) ztratila na dovolené v Evropě. Vydává se po vlastních stopách, aby ho našla. Na cestě do Amsterodamu, Prahy, Budapešti a Lisabonu ji nejdřív nepříliš ochotně doprovází průvodce turistů Harinder přezdívaný Harry (Shah Rukh Khan). (rikitiki)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (17)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $1,664,648Tržby Celosvetovo $11,600,000▐ Cestovanie naprieč Európu v podaní zhýralého Shahrukha Khana, je vizuálne a zaujímavými lokáciami(Amsterdam, Praha, Budapešť) pútavé ale dejovo trošku otravné. Do lepších grádov sa to chytí až v druhej polovici, začne to medzi ústrednou dvojicou lepšie fungovať, aj komické scény dostanú svoj punc. /60%/ ()

Luksa 

všechny recenze uživatele

Film je taková ta klasika, kdy se dva nezávazní potkají v Evropě, spolu něco procestují a zažijí aby si nakonec uvědomili že k sobě navzájem něco cítí, ač si to na začátku nechtějí přiznat. Já osobně mám SRK a Anushku dost v oblibě a mnohé z filmů Imtiaze Aliho mě čímsi vnitřně oslovují. V tomto případě mi přišlo, že režisér jede dost na neutrál ikdyž pořád je z každé scény jasné že to točil on. Přitom film obsahuje dost scén, které mě chytly, jen aby o pár okamžiků později jsem si klepal na čelo proč se ty postavy chovají jak ufoni. Výprava i kamera ale hezké, občas pěkná píseň (ale nejlepší mi stejně přišla ta ze závěrečných titulků) a vlastně to nenudilo, ale kupodivu ani nijak neoslovilo nad rámec běžné indické romantiky. ()

Reklama

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně milé a i takové sympatické, SHK je zde ve skvělé formě (jeho lhací scény jsou vážně super), jenže... Za prvé Anusku zrovna dvakrát nemusím (i když jsou filmy, ve kterých mi nevadí, ale vím, že do mé topky se nikdy nedostane) a v tomhle filmu je chvílemi opravdu nesnesitelné (chápu, že to měla být asi i ta postava, ale právě její postava je mi nejsympatičtější ve chvílích kdy se chová nejrozmazleněji a nejvíc na ranu). No a taky mi přišlo, že mezi Harrym a Sejal není žádná chemie, kdež to srovnám s RNDBJ (a to tento film taky nepatří k mým nej) a Jab TAk Hai Jaan (kde vlastně SHK tvoří pár s někým jiným) tak je to katastrofa. V předchozích dvou filmech mezi nimi něco bylo, tady ne. Teda hlavně z Anushčiny strany. Nevím na kolik je to její vina a na kolik scénáře, ale zatím co Shahrukh by na ní oči nechal ta jej celkem slušně celou dobu ignorovala (až na těch pár chvil, kdy mi přišlo, že se jí prostě jen nechce domů a tak si hraje na šťastné manžele a ho citově ničí). No a další vítku bych měla k tomu, jak on se jí na začátku snaží přemluvit jak je strašnej sukničkář a že proto s ní nikam nepujde a sotva se jednou vyspěj (teď nemyslím sex) tak je v tom až po uši. No a ještě jednu vítku bych měla (ano jsem hrozná já vím) a tím je závěrečné vyznání- sice bylo povedené to Jsem ten tip... (za to palec hore) ale jinak mi to stejně jako celý jejich vztah přišlo takové nematné a neslané. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo iné, ako len ďalší rom. film alá India. Imtiaza Aliho mám rád práve pre jeho schopnosť byť nekonvenčný. Tu je to ale žánrovka ako sviňa, bez žiadneho prekvapivého zvratu, alebo pridanej hodnoty( no okej - tá Praha je tu zobrazená pekne). Jediné čo sa mu tu podarilo je, že dokázal, aby Shahrukh Khan konečne hral, bez akéhokoľvek prehrávania. Hudba okej, Destinácie tiež. Ale ten príbeh.. Musel som to pozerať na dvakrát a aj tak zostala pachuť, že to skrátka mohlo byť o niečom inom a o jednu triedu lepšie. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Oba byli celkem nesympatičtí, ale i na takové slunce svítí, evropské kulisy byly krásné, ale tvořily jen laciné pozadí, zápletka byla stupidní, ale držela film pohromadě až do samého konce, který nakonec přece jen posunul film v mých očích alespoň ke třem hvězdám..., které s odstupem času měním zase na dvě, protože to není fílm, co stojí za to vidět. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo mimo jiné v Praze. (ČSFD)

Reklama

Reklama