Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příjemně syrový, skutečný a k popukání legrační celovečerní debut z dílny Zoe Lister-Jonesové, vypráví příběh Anny (Zoe Lister-Jones) a Bena (Adam Pally), páru, který se nedokáže přestat hádat. Když jim jejich terapeutka doporučí, aby se pokusili překonat svůj zármutek netradičním způsobem, vzpomenou si na společnou lásku k hudbě. Při posledním zoufalém pokusu o záchranu jejich manželství se rozhodnou proměnit všechny své hádky v píseň a s pomocí souseda Davea (Fred Armisen) založí kapelu. Příběh o lásce, ztrátě a rokenrolu nabízí vtipný a chápavý pohled na současnou lásku, okořeněný vskutku chytlavými popovými melodiemi. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Manželská dvojice, totální rozpad. Vyhoření, prázdnota. Zoufalá snaha se sebou něco udělat vede k neustálému zapalování dalších a dalších jointů a nesmyslným nikam nevedoucím dialogům. Ty jsou tak úmorné, že to ani nejde popsat. Načež založí kapelu, dojde k záblesku naděje a pak to jde zase do kytek. Dále jsem již nevydržel. Nevím proč to tvůrci museli vyprávět tak složitě a okecávat všecko stovkami zbytečných slov. 40% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Originálne, nápadité, sympatické, no proste fajný film. Americké komédie sú zväčša veľmi obmedzené a namiesto humoru človek obdrží len nával trápnosti. Tu bol humor síce miestami trochu tvrdší, ale väčšinou na vlnovej dĺžke irónie a sarkazmu, čo mňa osobne celkom bavilo. Dialógy boli síce občas trochu za čiarou, ale väčšinou pobavili a vystihli podstatu. Páčilo sa mi, že to nebola len tak čisto komédia, ale malo to aj taký dramaticko životný rozmer. Čo sa týka samotného námetu a zápletky, tak to bolo naozaj nápadité a originálne. Celkom dobrá manželská terapia sa takto ventilovať prostredníctvom kapely a textov o hádkach. Niektoré songy Bena a Anny boli dokonca aj celkom počúvateľné, a najmä vtipné. Záverečné sólo v podaní Anny bolo krásne emocionálne, hoci by si zaslúžilo oveľa lepšie hudobné aranžmá. P.S. Zoe Lister-Jones je fakt kočka :) ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Manželé se nemohou přestat hádat, tak začnou své spory aspoň zhudebňovat. Zoe Lister Jones je bezesporu schopná renesanční umělkyně, ale je to přeci jen debut, se všemi klady i nejistotami, které se s tím pojí. Band Aid je silný v promyšlených vyhrocených momentech, ale divák se k nim musí prokousat přes druhořadou improvizovanou komedii snažící se připomenout raného Apatowa. Obzvlášť po nedávném "Pěkně blbě" je ten rozdíl patrný. Písničky jsou vtipné, ale není jich mnoho, nejde o hudební komedii, jak naznačoval trailer. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že je Zoe Lister Jones docela šikovná. Akordy na kordy je taková americká nezávislá jednohubka, ale docela je i zábavná. Má skvělý hlášky a kdyby vynechala pár zbytečných scén, byla by to docela i slušná komedie. Takhle je to ale na druhou stranu s celou její osobností tak, jak to cítila...a já to beru. Docela pobavilo. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Prvý celovečerný film Z. L. Jones, ktorý dopadlo dobre a má svoje čaro. Problémy vo vzťahu sa riešia pomocou tvorby hudby, ktoré sú jednoduché a trefné. Zoe Lister Jones je vo skvelej forme jak z hereckej tak aj z fyzickej stránky (inými slovami, vypadá fantasticky). Film je dostatočne nezávislý a dokáže chytiť pozornosť diváka. Takže do toho, za pokus to stojí. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama