Reklama

Reklama

James Delaney se ocitne tváří v tvář záhadnému Dumbartonovi, v němž najde nepravděpodobného spojence. Zatímco nepřátelé číhají na každém rohu, James usoudí, že jedině díky radikálním činům a riskantním spojením dokáže uniknout před těmi, kteří mu jdou po krku. Zatímco se James snaží zabránit dalším pokusům o své zneškodnění, uvědomí si, že existují i pohodlnější cíle, které by se jeho nepřátelé mohli rozhodnout zlikvidovat místo něho – jeho blízcí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (17)

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku ukecanější třetí epizoda výborně pracuje s již ustavenými postavami a odhaluje několik indicií k pochopení příběhu. Vsází se stále na temnou atmosféru a seriál věrně svému názvu odhaluje čím dál více „taboo“ motivů. Výraznější posun v příběhu se ale prozatím neděje, což je dle mého trošičku škoda. Stále je to ale kvalitka a vypadá to, že nás ještě čekají velké věci – tak snad nejde jen o pouhé napínání. Celá recenze zde. ()

Reklama

rinnovka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až bude psát někdo hodnocení na moje hodnocení, počitám, že to bude vypadat asi takhle: "Uživatel ´rinnovka´ se ve svých komentářích díl od dílu trapně opakuje, s každým novým dílem se dozvídáme jen a jen to samé: "Dejte mi další díl, kdo má to čekání ten tejden vydržet?!" ..." Včera jsem chcíli smutně koukala kolik ještě je času do konce dílu. Taboo mě dostalo a Hardy taky. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I kdyby to bylo jen o tom, jak je Hardy díl od dílu dobitější, nepředvidatelnější, zarputilejší a s výrazem ještě většího šílenství, i tak je to asi skvělý. Ale vzhledem k tomu, že je tam i spousta silných postav (žlutohnědý zuby, olezlý špinavý ksichty, ty nejnekalejší úmysly) kolem a fajn kupředu jdoucí příběh plný pletich... ("ukecaný"? :D) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama