Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jane se vyhýbá odpovědi na Ziggyho otázky, proč se přestěhovali do Monterey. Madeline se dozví o chystaném zrušení své divadelní hry a je rozhořčena z Renatina přezíravého chování. Celeste navrhne Perrymu, aby zašli do manželské poradny. Nathan se setká s Edem v naději, že se jim podaří zmírnit napětí mezi sebou i jejich ženami. (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K Sedmilhářkám se vracím až po pauze a pomalu přehodnocuju svůj zájem. Příběhy jednotlivých matek dětí, které právě šly do první třídy nezní jako největší lákadlo na světě, ale pokud jsou matky skvělé postavy se zajímavými příběhy, pozornost si získat mohou. Nádherný živočišný vztah sehrává Nicole Kidman a Alexander Skarsgård, pak je tu pletichářka Reese Witherspoon a další a další mamičky, které zcela jistě nejsou při výchově robátek na dovolené. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že jsem dal seriálu šanci, druhý díl rozvijí jednotlivé postavy i příběh, spory mezi oběma tábory se šíří i mezi dosud nezainteresované a jak je pro americkou kulturu typické, došlo i na sexuální obtěžování v první třídě základní školy, takže jsem vcelku spokojen. Navíc musím přiznat, že vedle Nicol Kidman podává nejlepší herecký výkon Reese Witherspoon, přestože ji příliš nemusím. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páči sa mi, ako sa postupne začínajú prezentovať jednotlivé témy seriálu. Napríklad tie protiklady ako násilie a láska, repsektíve facka verzus rýchlovka a škrtenie verzus bozk. A nad tým všetkým tajomná vražda. Uvidíme, čo sa z toho všetkého vyvinie ďalej. Strih na seba púta pozornosť a je to príjemné formálne spestrenie v žánri, kde sa skôr dáva prednosť kostýmom a vyšperkovanosti dialógov. V čom samozrejme BLL taktiež nezaostáva. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že je dění na plátně prokládané nějakým zásadním zločinem (vyšetřovaným policií), na jehož rozhřešení si, tipuju, budeme muset dlouho počkat, je další přidanou hodnotou téhle luxusní minisérie. Pevné vedení herců a promyšlené scény od režiséra Jean-Marca Valléeho (Divočina, Klub poslední naděje) a cit pro peprné dialogy zkušeného scénáristického veterána Davida E. Kelleyho (Ally McBeal) jsou velkým příslibem, že si udržíme standard po celou sérii. Neřízená střela Madeline (Reese Witherspoon), která strká nos, kam si zamane, šedá myška a depresemi sžíraná samoživitelka Jane (Shailene Woodley), která se do téhle vyšší třídy amerického maloměsta jaksi nehodí, pochybující i rozvážná Celeste (Nicole Kidman), která žije ve zvláštním manželství, úzkostlivá hysterka Renata (Laura Dern), jejíž dcerka se měla stát obětí násilí ve škole, a chápající Bonnie (Zoë Kravitz), která nechce nahrazovat matku manželovy dcery a rozhodně by neměla dávat rady k loupání brambor. Postavy, které si divák velmi rychle zapamatuje. Žabomyší válka odstartovala. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá epizoda pokračuje v duchu té první...vlastně se tam nic moc neděje,ale atmosféra by se dala krájet a ty dialogy jsou úplně super,stejně jako herci a soundtrack...80% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama