Reklama

Reklama

Mientras el Lobo No Está

  • USA While the Wolf's Away
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

oLí 

všechny recenze uživatele

Tady není nic k doporučení. Snad jen jste li moc veselí a chcete si svou náladu pokur*it a přemýšlet pak nad hodně ošklivými věcmi, tak si to dejte. Nezačíná to zle, první půlka je nadějná, ve velmi nehezkém prostředí se rozehraje krásně romantický dětský příběh a pak přijde cosi, co u mě nedošlo pochopení. Proč ? Napadá mě jedině poukázat na nějaký problém, ale nedojde tu k žádnému epilogu, k nějakým faktům, prostě se to stane a je konec. Velkej palec dolů. 3/10 ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Obyčejný film, který je trochu říznutý thrillerem a ve kterém sledujeme skupinku dětí v polepšovně, kde je nám ale už od začátku jasné, že něco není v pořádku. Žádný převratný nápad, tak nějak mi přijde, že všechno zde viděné už jsme několikrát viděli jinde a v zábavnějším pojetí. Takhle je to jen koukatelný průměr, který ale neskutečně potápí přehnaná stopáž. Postavy ujdou, příběh předvídatelný a režisérsky taky nejde o bůhvíjaký filmový převrat. Klidně bych film vynechal, nic moc kloudného totiž divákovi nepřinese. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Do ústavu pro mladistvé delikventy právě přivážejí rodiče syna Alexe. V průběhu filmu se divák dozví, co provedl. Najde si kamarády a ze všeho nejvíce ho zajímají dvě věci - dívky, především Isabel, a jak se odtud dostat. A protože je potížista, začne nabourávat zažité pořádky. To si ovšem despotický ředitel nenechá líbit, a tak tresty následují. Zpočátku to vypadá jako české filmy z kraje 80. let. Pak ale začne vyplouvat na povrch temné tajemství a snímek se přehoupne do psychothrilleru. A nakonec už jde přímo o život. Kupodivu mne více bavila první polovina. Čekal jsem, že snímek bude drsnější, ale hodně toho je ponecháno divákově fantazii. To by mi nevadilo. Měl jsem ovšem problém s Alexem. Krajně nesympatický, a tak jsem si k němu cestu nenašel. Na druhou stranu ale musím pochválit jeho představitele Luise de La Rosu, jelikož ho zahrál vskutku bravurně. A scéna, kdy líčí Isabel, kam by ji všude vzal vlakem, je naprosto dokonalá. Škoda, že snímek nebyl temnější... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Príbeh o deťoch z polepšovne, ktoré sa vzoprú teroru a rozhodnú sa nájsť tajnú cestu na slobodu. Nevedel som, či mám čakať thriller alebo detský film. Napokon zvíťazil thriller, aj keď počas prvej polovice to tak nevyzeralo. Začína to ako rodinná prkotina s nezaujímavými dobrodružno-romantickými pletkami, takže som sa vyložene nudil, no v druhej polovici sa to zvrhne na krutý film o pedofílii s dosť drsným záverom. Kto by to bol povedal, tak nevinne to spočiatku vyzeralo. Tvorcovia tu postavám a ich vzťahom venujú dostatočnú pozornosť, takže divák s nimi začne súcitiť a postupom času ho to možno aj emocionálne zasiahne. Do budúcna by som bol však radšej, keby si Mexičania hneď na začiatku jasne zvolili žáner, ktorým sa má film uberať a držali sa ho. Niektoré vedľajšie detské postavy by sa totiž viac hodili do komédie. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení..... Drama z dětského domova se změní na dobrý psycho thriller, kde umírají i děti ..... Jen to trvá delší dobu, než děti objeví, co je ředitel zač..... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama