Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paige je obyčejná vysokoškolačka, která studuje na univerzitě obchodního zaměření, ale jejím velkým koníčkem je herectví. Když je vypsán konkurz na budoucí "celebritu", která se stane hlavní hvězdou připravovaného filmového trháku, Paigeini spolubydlící Cassie a Jake ji přesvědčí, aby se ho zúčastnila. Ani v těch nejdivočejších snech by ji nenapadlo, že bude vybrána do dalšího kola, ale po zkušebním výstupu s hollywoodským idolem Rainerem Devonem dostane svou životní šanci. Hollywood mezitím zaplaví intriky, neboť roli v tomhle novém filmu touží získat úplně každý. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

mima33 

všechny recenze uživatele

Takto zlý Pilot som už veľmi dávno nevidela. Zle zvolení herci, ktorí nevedia hrať, v lepšom prípade prehrávajú a sú mi vo väčšine prípadov vrcholne nesympatickí. Dialógy smiešne, scenár obludný. Bola to len prvá časť a už tam chrápe každý s každým (doslova). Nie, neprosím, nikdy viac. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zapletkou to mohlo byt moje nove guilty pleasure. Ale boze, ti herci su tak strasne straslivo strasni! ()

Reklama

Minoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl mne tedy rozhodně nenabudil, nicméně jsem pokračovala a nic nového jsem se teda nedozvěděla, nuda od prvního dílu. Herci fakt bídní. August a Jake? ehm, nevěřím jim nic....ani ň ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama