Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorce Králové nastává její hodinka. Primář Sova předkládá Přemyslu Rezkovi zásadní volbu: smířit se se zdravou, ale kratší nohou, nebo se podrobit další, velmi riskantní prolongaci. Po poradě s doktorkou Čeňkovou se Přemysl rozhoduje podstoupit další operaci. Ředitel nemocnice doporučuje primáři Sovovi propuštění sestry Iny Galuškové. Sova odmítá. Zdá se však, že doktor Blažej by její odchod uvítal. Vyhledá Inu a žádá ji, aby odešla na vlastní žádost. Nešťastná Ina přijímá konečně bezvýhradný obdiv Romana Jáchyma. Irena Štrosmajerová přichází žádat otce o peníze pro reprezentaci svého partnera. Ema odjíždí údajně na návštěvu k příbuzným, ve skutečnosti jede navštívit Karla. Doktorka Králová porodí zdravou dcerušku a dává jí jméno Eliška. Chirurg Řehoř se rozhoduje požádat Alžbětu o ruku. Mezitím vzniklo nové pouto mezi Alžbětou a Rezkem a mladá žena Řehoře odmítá. Mladý Sova přijíždí k otci a přiváží Emu, která náhle velmi vážně onemocněla. Lékaři se obávají nejhoršího. Přešťastný Roman Jáchym se žení s Inou, která se šťastná necítí. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaroslav Dietl je známý tím, že ta romantika mu nikdy moc nešla (zatímco pracovní dialogy včetně monumentálních schůzí vždy uměl excelentně) a do každého seriálu ji vždy dával tak nějak z povinnosti jako linku na vedlejší koleji. Zato v Nemocnici na kraji města se vyřádil a vytvořil neskutečně absurdní propletence, které by člověk s větším citem pro romantiku dohromady nedal. Svobodnou matku Královou, jejíž rozjímání je spletitější, než kdyby měla tucet milenců. Blažejovo nadbíhání i nenadbíhání Ině. Inina trucsvatba. Vyživovaní partneři Ireny Štrosmajerové. A asi nejdivnější žádost o ruku v dějinách kinematografie. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U dialogu Rezka na lůžku jsem si konečně uvědomila, jak moc (špatně) vychází Ordinace a spol z tohoto seriálu. Žena mezi dvěma muži! No vsadím se, že ten jeden vezme za vděk roli otce. U Káji juniora jsem moc nepochopila, proč nejel do nemocnice rovnou... ale pravdou je, že už tam bylo dostatečně ukázáno, že mladší negenerace se bez té starší s dovolením ani nevys... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ema se ač v titulní roli v podstatě na obrazovce neobjevuje. Zato si užijeme dosyta vztahového propletence. Ina, Řehoř, Jáchym, Čeňková, Rezek, Blažej... Vztahy příliš nedopadly, snad bude ten ileus lepší. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama