Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá taxikárka tureckého pôvodu Özge Dogruol (Violetta Schurawlow) sa stane očitým svedkom brutálnej vraždy psychopata, ktorý svoje ženské obete sťahuje z kože a do hrdla im nalieva vriacu vodu. Od tohto okamihu sa jej život prevráti naruby. Stáva sa z nej štvaná zver maniaka, ktorý vraždí v rôznych častiach sveta. Do svojho bytu sa už vrátiť nemôže, rodina od nej odvracia zrak a nikde nie je bezpečne. Preto sa rozhodne požiadať o dočasný úkryt policajta (Tobias Moretti), ktorý má celý prípad na starosti. (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (19)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušne natočený psychothriller za málo prachov, na ktorom to absolútne nie je cítiť. Naviac je vytuningovaný vtipnými scénkami a zopár hláškami. Na Turkyne mám slabosť a nechal som sa zlákať hlavnou hrdinkou z plagátu, s ktorou sa život nemazlí a tak sa ona na oplátku neserie s nikým. Miestami drsné, miestami hororové, miestami vtipné, ale hlavne rýchlo odsýpajúce. 70% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Héj, kámo, tohle si nesmíš nechat ujít! Pokud máš rád psycho-thrillery s drsnýma zabijákama, drsnýma hrdinkama a drsně pitomýma policajtama, je tohle film rozhodně pro tebe. Zdejší muslimskej vrahoun si navíc svoje ženský oběti náležitě vychutnává, bohužel kápne na nesprávnou osobu - tureckou taxikářku, která se vyzná ve velkym městě a chlapům děsně ráda dává přes držku. Je nad světlo jasný, že tenhle killer v kvádru to má spočítaný... Film moc hezky odsejpá, občas se ta "detektivní vata" proloží nějakym mordem nebo vtipnou hláškou, ale hlavně obsahuje dvě naprosto fantastický scény: rubačku v taxíku za plný rychlosti a závěrečný zúčtování, kde hrdince nejde nezatleskat. Jó, tohle se vážně povedlo. ()

Reklama

Kushina 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu mě hrozně zklamal hlavní záporák, z kterého se vyklubal prachobyčejný muslimský blbeček, který trestal ve jménu smradlavého koránu a vesměs mi jeho odhalení zkazilo celý pohled na něj. Hlavní hrdinka byla fajn a to že se uměla prát filmu přidalo na kvalitách, bohužel jsem z celého filmu měl pocit, že je to jak výměna manželek po Německu s trochou krve. 45% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První a největší devízou je fantastická Violetta Schurawlow, která se do své role položila jako málokdo a zvládla toho snad i víc, než Ruzowitzky chtěl. Dalším pozitivem je i né moc příjemný náhled do soukromí hlavní hrdinky a sedí mi i nástin vedlejších postav, zejména Morettiho policajta. Film k tomu všemu šlape ve velmi solidním tempu, takže se člověk ani chvíli nenudí. Navíc vše se odehrává ve Vídni a ta atmosféra nám poměrně blízkého města dělá hodně. No a nakonec je třeba ocenit přímočarou brutalitu s notnou dávkou krve, která ale vůbec nepůsobí prvoplánově. Spíš naopak. Celkově absolutní pecka. 95% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní serial killer thriller z Rakouska, který má drajv a šťávu. Velký potlesk patří hlavní hrdince Violette Schurawlow, která odvádí mimořádný herecký výkon a obdivuhodné bojové schopnosti. Celý film je víceméně naháněna stylovým muslimem s vražednými chouťky, kterého jen tak něco nezastaví,poněvadž byla svědkem vraždy své sousedky. Má to skvělé tempo, výtečné scény ( Taxík, metro, finále). dojde i na násilí a párkrát jsem si od napětí radostně zařval, protože mi místy hlava nebrala, co hlavní hrdinka s vrahem provádí. Fyzická proměna obou postav v závěru je až neskutečná. Dost dobré.80% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

  • Tobias Moretti se v parku „ujímá“ německého ovčáka, který patří jeho otci. To odkazuje na seriál Komisař Rex, konkrétně pilotní epizodu Komisař Rex - Konečná stanice Vídeň (1994), ve kterém se právě Tobias Moretti ujal německého ovčáka po zastřeleném policistovi. (marcel5)

Související novinky

DAS FILMFEST nabídne filmové hody

DAS FILMFEST nabídne filmové hody

16.10.2017

Bláznivá špiónská komedie, thriller o pomstě a spravedlnosti, ponurá dystopie nabízející neutěšený obraz naší budoucnosti, film o slavném spisovateli Stefanu Zweigovi nebo fascinující příběh dvou… (více)

Reklama

Reklama