Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úvodní díl nám poví, jak se pánové seznámili. Zároveň se pan Bouvard dozví, že po svém nemanželském otci zdědil 250 000 franků. Za tyto peníze se rozhodne zakoupit statek v Chavignol... a příběh plný humoru se může začít rozvíjet. (Česká televize)

Recenze (7)

otík 

všechny recenze uživatele

Pomalý, ale krásný rozjezd. Sovák neskutečně ukecaný, machr nad machry, jen to občas nevyjde přesně podle jeho představ, Horníček přesně takový, jako ho známe z pozdější doby. Je to milé, je to zábavné a je to staromládenecky vtipné. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi můj nejmilejší díl... Tento jediný díl se netočil na Trojanově mlýně v Tichém údolí, ale v Praze. Úvodní scéna je v parku Liboc, Obora Hvězda. Bouvardův dům je Kapucínská a Nový Svět, Hradčany. Kavárna je na Pařížské 17, Josefov. ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

….napriek tomu,že M.Horníčka moc nemusím...úvod bol slušný....bavil som sa....aj v skromných pomeroch sa dá natočiť  zábavný a pútavý  seriál....to francúzske tam bolo pomerne dôveryhodné... ()

laepus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle má vypadat vstup do seriálu. Jasně napsané postavy, srozumitelná zápletka celého seriálu a divák se chtě nechtě musí těšit na další díl. I když jsem to právě viděl minimálně potřicáté (nepřeháním), pořád je to dokonalý herecký koncert a úžasný improvizační jazykový humor obou dvou hlavních představitelů. Scény v kavárně, v úřadě, v realitce... Hned jdu na další díl. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Tento jediný díl se netočil na Trojanově mlýně v Tichém údolí, ale v Praze. Úvodní scéna je v parku Liboc, Obora Hvězda. Bouvardův dům je Kapucínská a Nový Svět, Hradčany. Kavárna je na Pařížské 17, Josefov. (sator)

Reklama

Reklama