Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pánové Bouvard a Pécuchet se již pevně zabydleli na venkovském sídle a přišel čas, kdy je třeba pozvat na návštěvu sousedy. Pánové řeší problém, čím je překvapit. Napadne je zvelebit zahradu antickým altánkem. Ovšem, aby měl patinu, musí být poněkud narušen. Dále je třeba na zahradu umístit zříceninu, jezírko a poustevníka. Dočká se dokonalé aranžmá náležitého ocenění? (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

laepus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to pro mě možná trochu slabší díl, přesto nemám sebemenší problém za herecké mistrovství pánů Sováka a Horníčka stále dát s klidem pět hvězd. To, jak ze všeho dokonale vybruslí je tady unikátní - jezírko? zřícenina? poustevník? ústřice? skleničky? za každých okolností musíš prostě jet tu svou a nenechat vidláky, ať ti do toho kecají. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počas príprav na návštevu môže divák aj zaspať, našťastie sa to deje len polovicu epizódy a dôjde aj na vtipné momenty afektovaného vychádzania s hosťami, ktoré pozná každý z nás a nenechajú nikoho chladným alebo bez názoru. Jedna zo záverečných scén spovede u „pustovníka“ je však na oveľa vyššej úrovni ako celá epizóda, no nestačí na odlepenie sa z kategórie B.- Tak co by ste mi radil, svatý muži? - Bičovat. ()

Reklama

mosem 

všechny recenze uživatele

Herecký koncert Sovák + Horníček, jinak se to hodnotit nedá. A samozřejmě režijní práce Jána Roháče stejně jako skvělá práce Jaroslava Dietla. V podání všech těchto Flaubertova předloha, která není vůbec špatná, dostává novou kvalitu. A zatímco kniha je sice čtivá - ale pouze jednou, na seriál se dá dívat znovu a znovu. A vždycky pobaví. Jeden z nejlepších seriálů, které jsem kdy viděl. ()

Zajímavosti (1)

  • Jiří Hálek zde nejen hraje roli notáře, ale ještě namluvil bezejmenného obchodníka s vepři. (sator)

Reklama

Reklama