Reklama

Reklama

Assassin's Creed: Rise Up!

(amatérský film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jedná se o krátký fanouškovský film. Snímek vznikl k videohře „Assassin's Creed: Syndicate“, což je další díl v historicko-akční sérii her „Assassin's Creed“. (sator)

Recenze (3)

sator

všechny recenze uživatele

Jedná se o Tří a půl minutový fanouškovský film. Snímek vznikl k aktuálnímu poslednímu dílu herní série Assassin's Creed: Syndicate. Assassin's Creed Syndicate je další díl v historicko-akční sérii her Assassin's Creed  abyl i zfilmován. ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Jako někdo, kdo nezná předlohu (prý je to nějaká hra), jsem vůbec nepochopil o čem to mělo být. Jenom, že se to odehrává v Londýně roku 1853, protože to bylo na začátku napsáno. Jinak bych si myslel, že je to v Praze. Za mě by bylo lepší, kdyby tu Prahu přiznali a nevydávali ji za Londýn. Dovolil bych si tvrdit, že příběh, který se tam měl odehrávat, nepochopí ani ti, kdo předlohu znají. Ano, je to amatérský film, ale tvůrci nedokáží vyprávět příběh pomocí soubojové choreografie a střihu. Bohužel na těchto dvou věcech je celý film postaven. Je tu samozřejmě ještě hudba, kostýmy a historické lokace, ty se dají pochválit. Kromě hudby. Vadila mi nejprofláknutější „irská lidová“, když vstoupíme do hospody. Bohužel na nich ale film nestojí, tvoří jen pozadí. Přesto nelituji času. Příště až uvidím v nějakém filmu dobře vyprávěný příběh pomocí choreografie boje a střihu, nebudu to pokládat za samozřejmost, budu si víc vážit práce těch kdo za tím stojí. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele

Docela slabota. Do příběhu jsem se nějak nestihl vžít a rozhodně to není délkou filmu, ale špatně pojetým vyprávěním (když je vyprávění pojato dobře, tak mně stačí na vžítí do děje minuta). Připadal jsem si, jako kdybych se díval na gangy z Assassin's creed Syndicate, jak se bezdůvodně mlátí a zabíjí. Dávám jednu * za skvělé kostýmy. ()

Reklama

Reklama