Reklama

Reklama

Borgiové - Série 2

(série)
Kanada / Irsko / Maďarsko, 2012, 8 h 33 min (Minutáž: 48–58 min)

Epizody(10)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani ve druhé sezóně se tvůrci nevyhnuli hluchým místům, víc mi ovšem vadily některé záležitosti postrádající logiku při obléhání Forli. Ale tím bych asi své kritické poznámky uzavřel, protože jsem byl jinak s celou řadou vcelku spokojený, a nechci proto zbytečně rýpat. I druhá série si po celou dobu udržela vysoký standard, bavila mě, a je proto jasné, že se rád podívám i na další sezónu. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé řadě se Borgiové opravdu stávají tou rodinou, o které hovoří legendy. Z naivní roztomilé Lucrezie se stává prohnaná, všemi mastmi mazaná, mladá dáma. Kardinál Cesare pro lásku ke své sestře a pro respekt svého otce udělá opravdu cokoli. Papežství je nutné ochránit za každou cenu. Neuvěřitelné se stává realitou. Problémy jsou samozřejmě i uvnitř rodiny. Co na mě ale opravdu zapůsobilo, byla hrdost rodu Sforza. Jejich Kateřina (v podání Giny McKee) nemá mnoho srovnání s jinými ženami z historických ság. Dokonce ani s jinou postavou, které McKee propůjčila svou tvář, s nevypočitatelnou Irene Forsyte... Docela se těším na závěr tohoto seriálu, neb plíživé zlo v rouše beránčím má své kvality. Ačkoli, kacíř a heretik z Florencie už to má také za sebou. Přijde ke slovu Machiavelli? ()

Reklama

Galerie (152)

Zajímavosti (1)

  • Při scéně společné večeře papeže s kardinály se všichni nápadně posadí do podoby obrazu „Poslední večeře“ od Leonarda da Vinciho. (Red_Fox)

Reklama

Reklama