Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní událostí tohoto dílu je velká dopravní nehoda městského autobusu. Pracovníci záchranné služby při ní prokáží schopnost rychle a účinně reagovat. Vysoká profesionální kvalita nepočetného týmu je však snižována nedokonalým technickým vybavením. Eliška (Z. Adamovská) jede s Vojtěchem (J. Hanzlík) na pohřeb otcovy družky a poznává tak podstatu janderovské povahy. Lékař k záchranářské specializaci potřebuje vedle nejrůznějších medicínských odborností také pevné nervy a značnou fyzickou zdatnost. Doktor Jandera nám však často připadá jako člověk až příliš citlivý k neštěstí druhých, jindy jako rozený smolař a v některých situacích až jakoby postrádal dostatek rozhodnosti. Může vůbec obstát tam, kde je zapotřebí chlapské, cílevědomé chladnokrevnosti a suverenity? (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl. Památná havárie autobusu, pohřeb Milušky, sblížení Hanzlíka a Adamovské. Starý Jandera v záchvatu šílenství postřílí kachny na rybníce a v závěru pak střílí do stropu obytného domu, prostě magor. Zlata Adamovská je v tomto seriálu velmi půvabná, škoda, že zde není aspoň troška erotiky. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta hromadná nehoda byla působivá... Jinak ten pohřeb byl natočen tak jak to dřív probíhalo... No uvidíme jak to bude dál mezi Hanzlíkem a Adamovskou... Mimochodem Adamovská byla fakt kus 🥰 ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já sem kluk z vesnice, pro mě představa sousedova hořícího stavení vždycky znamenala neštěstí které může stihnout i mě... Janderové nikdy nebrečí, protože kdyby začali, tak by už možná nikdy nepřestali... Člověk by neměl mít tolik rád... Když takhle jednáte s lidma, tak se nedivte že čekají na první příležitost aby odsud utekli... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Dopravní nehoda autobusů se točila v Bělohorské ulici v Praze-Břevnově. (sator)
  • MUDr. Jandera (Jaromír Hanzlík) okřikne nerozumného pacienta, který v převráceném autobuse kouří, ale o pár desítek sekund později si uvnitř zapálí sám. (sator)

Reklama

Reklama