Reklama

Reklama

Akiba's Trip The Animation

(seriál)
  • USA Akiba's Trip The Animation
TV spot

Epizody(13)

Videa (14)

TV spot

Recenze (3)

Gharr

všechny recenze uživatele

Akiba's Trip Akihabara = obchodní čtvrť v Japonsku známá jako ráj otkaků. ´= zákeřný symbol měnící význam názvu. Strip = sloveso, poradí perverzní strýček Google ()

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

Akiba Strip - aneb jak to vypadá, když dostane parta mladých šílených a nadrbaných otaku možnost udělat anime pro další nadrbané a šílené otaku... Alespoň takhle to na mě působí, protože tohle je bláznivé, občas i vtipné a plné svlékání. Protože vymýšlet důvody pro nečekané sundávání šatů a nechtěné srážky prsa/ ruka je nudné a otřepané, tak prostě vyhlásíme, že jediný způsob jak zachránit Akihabaru, je lidi napadené "něčím" prostě vysvléknout a to minimálně do spodního prádla. Ono tomu vlastně není moc co vytknout, stejně jako v minulé sezóně třeba takové Keijo!!!!! i tohle si prostě na nic nehraje a ecchi element to zakomponuje jako naprosto přirozenou věc, jako součást děje. Prostě "If you want them naked, then just go and take it!" Zda je to správné, zda vám to vyhovuje a zda se vám to líbí, na to si musí každý přijít sám... Co se akce týká tak i tady to má náboj, skoro pořád se něco děje a občas to má i vtip, jistě humor je ztřeštěný, ale je tam. Pro vášnivé otaku tam je spousta kostýmků (tu blondýnu budete milovat), rozličné typy mluvy využívající roztomilé citoslovce a samozřejmě samotné prostředí. Takže dle mého je Akiba's Trip stejně jako v loňské sezóně již zmíněné Keijo! opět naprosto jasným anime, které má svojí cílovou skupinu danou a já jsem opět tak nějak mimo ní... Drop po druhém díle a není to špatné (kdybych hodnotil tak kolem 2-3*), ale pro mě je to o ničem... ()

Reklama

Eraya13 

všechny recenze uživatele

Tohle anime je šílené a plné dost vtipných momentů, ale ne všem se může líbit. Každý díl je jiný, ale vždy obsahuje nějaký ten souboj, při kterém nepřátelům se musí sundat oblečení, aby byli ve spodním prádle (minimálně). Počáteční díl je hodně povedený a pak už je to jen šílená komedie. Někdy je to o souboji v bojovce, jindy karetní souboj, někdy o jídle a tudíž souboj, kdo toho sní nejvíc... Tohle anime si hlavně na nic nehraje a má za cíl prostě pobavit otaku o otaku věcech. Nemusí se všem líbit, ale u mě splnilo očekávání a myslím si, že by si zasloužilo, aby se na něj více lidí podívalo (alespoň v ČR). SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS: Kdyby neurychlili vzpouru a to všechno a celý svržení akihabary, že je ban být otaku atd. a to s tou vládou, vážně by to bylo supr anime. Poslední díly jsou tak nějak mimo... ()

Galerie (78)

Reklama

Reklama