Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Čínský seriál Ling Qi podle čínské mangy (manhwa) byl v Japonsku nazván Spirit Pact. Chudý mladík You Keika osiřel už jako dítě. Je posledním žijícím potomkem kdysi slavného rodu exorcistů, ale je přesvědčen, že žádné zvláštní schopnosti nezdědil. Živí se jako pouliční věštec a přivydělává si opravováním počítačů. Jednoho dne se setká s mladým vysokým elegantním mužem s bílými vlasy, kterého považuje za korejského herce. Krátce nato umírá pod koly nákladního vozu. Po probuzení zjišťuje, že vypadá o deset let mladší. Radost mu zkazí onen bělovlasý mladík Tanmoku Ki sdělením, že Keika zemřel a že jeho duše z tohoto světa po sedmi dnech zmizí, pokud s ním neuzavře smlouvu. Keika nakonec souhlasí. Smlouvou vstupuje do na první pohled báječného idylického života a světa svého dokonalého bohatého pána, který má zdánlivě vše, po čem lidé touží: je hlavou nejmocnějšího slavného rodu kněží a exorcistů, žije v luxusním sídle uprostřed rozsáhlého panství v horách se svou rodinou a početným oddaným služebnictvem, má nádhernou, bezmezně jej milující snoubenku, vládne neuvěřitelnou magickou silou...
Keika postupně poznává podstatu své smlouvy, odhalují se skutečné vztahy v rodině, nenávist služebnictva k Tanmoku Ki včetně touhy některých jej zabít, celé panství leží v království démonů, z nichž někteří snadno pronikají dovnitř všemi ochrannými bariérami a nejsou zrovna přátelští, krvavá historie mocného meče opatrovaného v rodě Tanmoku sahá k prvním prapředkům obou hlavních hrdinů a na povrch se vynořují stále nová tajemství a s nimi další otázky. Keika musí objevit svoji skutečnou sílu a rozhodnout se, jaký vztah chce s Tanmoku Ki mít a co pro něj jeho pán znamená. Ani Tanmoku Ki však neříká Keikovi všechno... (bergenia)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

majlika3 

všechny recenze uživatele

Není to masterpiece, ale dokoukat se to určitě dá. Je to velmi lehká verze shonen ai, spíš Bromance story . Ale jo, určitě se podívám i na 2 sérii. ()

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl a tohle není pro mě. Máme tu hlavního hrdinu co je přecitlivělý a hodně přehání a na kterého mi bylo nepříjemné se dívat a druhého hrdinu co je rádoby cool. Když mají dialog a je jedno o čem, tak jim tam hraje automaticky na pozadí romantická hudba a atmosférou to odpovídá ani ne v polovině případů! K tomu nic moc animace a pokusy o vtip, které ale nebyly dle mého moc vtipné. Příběh působí jako taková ta master/servant klasika, souboje jsou barevné a snaží se vypadat, ale nic moc to není... Takže je to mimo můj vkus a i kdyby nebylo, tak je to podle mě i kvalitativně slabé. Drop po prvním díle. ()

Reklama

Galerie (56)

Reklama

Reklama