Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Tvář nepřítele je konečně odhalena a jeho podstata je mnohem děsivější, než by si dokázal kdokoli představit! Nejmocnější stvoření v galaxii upevňuje svoji pozici a po výhře na několika frontách plánuje další boj, z kterého tentokrát nikdo z jeho nepřátel nevyvázne. Jediní, kdo by mohli toto monstrum zastavit, jsou jeho vlastní žáci, které kdysi během záblesku svého lepšího já učil...

Gintama (2017) je pokračováním anime sérií Gintama (2006), Gintama' (2011), Gintama' (2012) a Gintama ° (2015). Všechny tyto série jsou založené na velmi úspěšné manze od Hideaki Soračiho, která vychází již od roku 2003. Současná série navazuje na kapitolu předlohy nazvané "Farewell, Shinsengumi" a rozehrává příběh 63. kapitoly s názvem "Rakuyou". (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gintama pro mě vždy byla synonymem dokonalého anime - vtipné, akční, dějově i myšlenkově na výši, neskutečně originální a hravá se schopností udělat si legraci z čehokoli i sama ze sebe. No a Gintama jdoucí do finále je úžasná záležitost, kdy především ta akce a intenzita všech zážitků je neskutečná a já zažívám naprosté blaho a napětí, které se vymyká jakékoli stupnici... ()

Reklama

Flatron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Battle on Rakuyo arc - po prvom diely tohto arcu nemám jedinú výčitku. Je až neuveriteľné, že pri záplave toľkých okukaných anime námetov si Gintama stále drží kvalitu a navyše už sa nemôžem dočkať ďalšej epizódy. Ďalšia zaujímavosť, že hneď úvodná scénka epizódy je narážkou na Saikiho zo Saiki Kusuo no Psi Nan. Zatiaľ jasných 5* a predpokladám, že hodnotenie meniť nebudem. Všetky tie jednotlivé súboje sú jednoducho pastvou pre oči pre všetkých fanúšikov shounen žánru v rámci anime. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama