Reklama

Reklama

Zabijáci z maloměsta

  • Dánsko Dræberne fra Nibe (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Prudce nekorektní dánská komedie o tom, že najmout si ruského vraha vás vyjde levněji než se rozvést. Otázka zní: stojí to za ty následky? Když hledáte fajnové řemeslníky, Iba a Edwarda rozhodně nevolejte. Jsou to totiž flákači a hochštapleři. I takové řemeslo má ale zlaté dno. Úspory na horší časy utěšeně narůstají, teď ještě vypořádat se s neuspokojivým manželským životem. Jenže rozvod stojí peníze. Spoustu peněz. A Ib s Edwardem nechtějí platit víc, než je nutné. Přichází spásná myšlenka. Na internetu seženete všechno. I ruského nájemného zabijáka. Vražda možná vyjde levněji než rozvod, ale manželky neradno podceňovat... Divoký tanec začíná! (Film Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (80)

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Jízda v taxíku by klidně obstála v mé oblíbené Noci na zemi :-D Hodně dobře jsem se pobavil, což se mi dlouho u nových filmů nestává. Odkazy na Coeny či Tarantina je místy zjevná, ale snímek je pořád relativně originální, tváře neokoukané a partnerské interpersonální vztahy uvěřitelné. (minispoiler: Po příhodu obživlé Oldwomenkilller do restaurace s ksichtem Michela Meyrse, kdy kytce v květináči opadly rázem všechny listy, jsem si málem cvrnkl smíchem do gatí). ()

zette 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie ma presne to, co ma dobra komedie mit a pokud je divakovi severska tvorba blizka, uspech je myslim zarucen. Nametem je reseni manzelske krize, ktere se trosku zvrtne. Film tezi z postav, ktere jsou vesmes vsechny vyrazne, i ty v malych rolich. A pak vyborne napsane dialogy a velmi dobre herecke vykony. Par hluchych mist se najde, zejmena na zacatku, tech vtipnych je ale tolik, ze v pohode utahnou mych pet hvezdicek. Videno v ostravskem Minikine, 25 divaku. ()

Reklama

0kozel 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi sedlo, ale přiznávám, že to rozhodně není pro každého. Ujetý film s černým humorem. Viktor mě několikrát neskutečně pobavil, hlavně scéna s Arabem v taxíku neměla chybu, nečekal bych, že něco takového dá někdo v dnešní době do filmu. Je vidět že na severu umí nejen kriminálky, ale i komedie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek má skoro na to, aby byl kultovní, ale nedaří se to, prostě to není dotaženo do většího bizáru, anebo tam nejsou tak dobré vtipy, aby vás to skutečně dovedlo dostat. A nakonec ani ten příběh není tak skvělý, aby stálo za to se na něj koukat. Docela mě mrzí, že to tvůrci nevzali ještě o něco ostřeji. ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Film ve kterém je spousta toho, co by už teď v amerických filmech být nemohlo. A právě proto je to ohromná prdel, ale jak to u seveřanů bývá, prosvítá z toho i smutek - tentokrát nad tím, kam lze až dojít po nějakých letech v manželství. Bavily mně skoro všechny postavy a smál jsem se celkem pravidelně po celou dobu - takže dobrý. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama