Reklama

Reklama

Zloby z rybníka

(amatérský film)
Krátkometrážní
Česko, 2017, 10 min

Režie:

Miroslav Bula

Hrají:

Valérie Zawadská (vypravěč)

Obsahy(1)

Amatérská filmová povídka z Krušných hor. (Alfréda)

Recenze (5)

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele

Technika zvládnuta skvěle, ale scénář a především střih nic moc. Kdyby se v budoucnu podařilo touto technikou udělat třeba 3 minutový film, kde by bylo více přestřihů, bylo by to super. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Že jsou Bulovy filmy vizuálně krásné, to už je prostě norma. Stejně tak, že jsou spíše mysteriózně mrazivé, až fantasticky pohádkové než čistě horrorové. Zloby z rybníka jsou svým způsobem krásná stará babiččina místní povídačka od tepla kamen. Potud všechno fajn - hudba, říkačka, Zawadská, obraz. To je všechno v cajku. problém trochu nastává se stopáží. Na to jak je to dlouhé, se tam zpočátku dlouho nic moc neděje. Holka někam jde, její starý je doma nervózní. A pak přijde konec. Pokud, jako já poprvé, nebudete na začátku dávat pozor u té říkačky, trochu divný a bezpointový. Ale podruhé to sedělo. Asi bych příště chtěl něco výraznějšího (stršidelnějšího, horrorovějšího), ale v tomhle se míra má a míra Míry asi rozcházejí. I přesto se vždy těšíma rád podívám na každý další jeho film. ()

Reklama

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Animačně malinko slabší než předchozí kusy, postavy chodí ve vzduchu. Přeci jen, pouhé černé obrysy v popředí obrazu v předchozích snímcích autora dělají větší parádu. I tak ale krásný příběh pro zimní večery. ()

kriplozoik

všechny recenze uživatele

Stejný styl jako režisérovy předchozí počiny: pěkňoučké, asi tak na úrovni lepší animace ve Flashi nebo titulkové sekvenci k nějakému komerčnímu filmu. Časově příliž roztáhlé, přetažené. Milé, ale podruhé se mi na to nechce dívat. ()

VeronikaaH 

všechny recenze uživatele

Vyprávění Valérie Zawadské tomu dávalo šmrnc, ale film jako takový byl na můj vkus trochu vleklý, chtělo by to trochu svižnější tempo a lepší animace, ale jako celek to nebylo špatný. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama