Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctiletá Faith se s pomocí kouzel ptá na jméno svého osudového muže. Postupně se objevují písmena, která dají dohromady jméno: Damon Bradley. Stejné jméno jí o později potvrdí věštkyně na pouti… O patnáct let později je Faith učitelkou a chystá se  její svatba s lékařem Dwaynem. Právě když si Faith v přítomnosti své budoucí švagrové kate zkouší šaty, volá bývalý spolužák jejího budoucího manžela – Damon Bradley…. Faith ani minutu neváhá a ve svatebních šatech odjíždí na letiště, odkud má Damon za chvíli odletět do Benátek. Z letiště volá Kate, aby jí přivezla pas a pár drobností, a Kate se rozhodne odletět s ní – její manželství s Larrym poslední dobou není nejšťastnější. Obě mladé ženy se ocitnou v Benátkách a Faith hledá Damona. Při tom náhodou narazí na jiného muže, který v ní okamžitě pozná ženu svého života. Když mu Faith řekne, koho hledá, prohlásí, že on je Damon Bradley. Faith je v sedmém nebi… Ovšem jen do chvíle, kdy jí mladík svěří, že se jmenuje Peter a za Damona se jen vydával, protože ji miluje. Rozzlobená Faith se chystá odletět domů. I Kate si mezitím našla kavalíra, Itala jménem Giovanni, který ji provází po městě a ukazuje památky. Těsně před odletem přichází Peter se zprávou: našel skutečného Damona, ale je třeba za ním odletět do Postiana, kde se nyní nachází. A tak Faith, Kate, Peter a Giovanni společně odjíždějí. Jenže jejich hledání a překvapením ještě zdaleka není konec… (TV Prima)

(více)

Recenze (135)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Ačkoli mám Marisu a pochopitelně Boba (grimasy nezapřel už tehdy) ráda a Bonnie má mj. nádherné vlasy, přesto to byla do okamžiku bazénu s nezvykle vlasatým Zanem, vcelku nuda, pominuli obvyklou nostalgii na doby dávno minulé a o to hezčí a zajímavější... Prostě mi hned neštymoval jeho imidž, když si ho pamatuju ponejvíce jako ulízaného slizouna z trháku Titanicu. No naštěstí vyšla pravda brzy najevo stejně rychle jako další lež o Damonu Bradlym. Tato odhalení mě poprvé pobavila a rozesmála a kdyby tomu bylo i před touto pověstnou scénou, s potěšením dám o jednu * navíc. Ani docela fikaně vypointovaný závěr se skutečným konečně nalezeným panem vyvoleným (u informací) to už bohužel nezachránil. Hlavně že se spasili ti, co měli. ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Pořád přemýšlím, proč mě to neoslovilo, když je tu tolik kladných komentářů, ohodnocení neskutečných 70%..Je to jen obyčejná bezduchá romance, která by se nikdy ve skutečnosti nemohla stát a to mi vadilo asi nejvíc.Není tu nic co bych si zapamatovala, žádná pasáž,dialog prostě nic a jediné za co dávám hvězdu je krásná Itálie a docela sexy Billy Zane :). ()

Reklama

Martiiiiinka 

všechny recenze uživatele

Sákryš, tak i navzdory účasti mého milovaného Roberta Downeyho u mě není tento film nic jiného, než obyčejný průměr. Těžko říct, čím to - film má všechny atributy běžné romantické komedie. No... možná právě proto se mu nedaří nijak zásadně vybočit. Downey je ovšem skvělý (a koneckonců, kde ne) Marisa Tomei mě taky vcelku bavila a docela dobré byly i vedlejší postavy. Takže trochu lepší tři. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Nestává se mi to zase tak často, ale čas od času se najde film, u kterého jsem zcela zapomněl, že jsem ho již viděl. Tohle byl přesně ten případ. Teoreticky jsem si díky tomu mohl znovu naprosto skvěle tuhle romantickou komedii užít, kdyby ovšem zůstalo jen u teorie. Skutečnost byla taková, že jsem si jen vzpomněl, proč jsem na tenhle filmeček zapomněl. Nevýrazné, zkratkovité a někdy i hloupé s absencí humoru. Možná to je tím, že je tu příliš mnoho následovníků, ale třeba o rok mladší Francouzský polibek je o třídu výš. Naštěstí je tu i spouta daleko horších romancí, takže ještě nadprůměrných 60 % ()

Santek 

všechny recenze uživatele

Nebudu zde vykládat o hercích, režii nebo italském prostředí. To bylo perfektní a není k tomu co dodat. Já jen chci říct, že tohle je uvěřitelná decentní romantika jak se patří. V tomhle případě nechápu jak se to může někomu nelíbit. A divím se že je tu jen 193 hodnocení. Tenhle film na mně dost zapůsobil a vždycky jsem si ho pamatoval. Ještě zajímavější je, že v roce ve kterém film vznikl jsem v Itálii byl a jednu romanci jsem tam zažil :-) Ovšem ta moje nedopadal dobře. Tenhle film doporučuji spíš lidem, kteří ještě v životě tu pravou lásku nenalezli. Myslím že dokáže dát velkou dávku naděje a potěšit zlomené srdce. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Robert Downey Jr. sa po prvýkrát objaví až v 45. minúte. (ČSFD)
  • Vo filme sa objaví zmienka o Prázdninách v Ríme. Okrem iného, Marisa Tomei sleduje muža, ktorého jej pridelil "osud" a volá sa Damon Bradley. Gregory Peck sa v Prázdninách v Ríme volá Bradley. (ČSFD)

Reklama

Reklama