Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seznamte se s "Larrym Likvidátorem". Arogantním, chamtivým, sobeckým, nemilosrdným bukanýrem Wall Streetu. Larry (Danny DeVito) však narazí, když se utká se společností New England Wire and Cables, kterou zastupuje velmi zdatná právní zástupkyně (Penelope Ann Millerová). (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Aidina 

všechny recenze uživatele

Malý (152 cm), ale velký herec Danny DeVito. V každé své roli dokáže celkem snadno zastínit ostatní. Ani tento snímek není výjimkou, kdyby tam hrál někdo jiný, už by to nebylo ono. Finančního makléře Garfielda zahrál znamenitě. A zajímavě straší své právní oddělení, kde je zaměstnáno 17 právníků, z nástupu komunistů (tedy pokud nebudou pracovat, tak jak on chce) : …“ A prvního koho komunisti zastřelí, budou právníci. A pokud vás minou, osobně vás zabiji já…“ Tak to je opravdu pořádná motivace k práci:-)) ()

monolog 

všechny recenze uživatele

No, od komedie či satiry požaduji, abych se usmál aspoň jednou za deset minut a ne jednou za celej film. Kdy jsem se usmál? U toho trapnýho "aby se vlk nažral a koza zůstala celá" konce. Upřímně mě překvapilo, jak dobré hodnocení to tu má. Jistě, Danny DeVito je kápo, doslova táhne celej film na svých do krve rozedřených bedrech a až do toho neslavnýho konce se zdá, že je k neutahání. Gregory Peck se objeví sice jen na pár okamžiků, ale stará škola z něj jde cejtit i skrze obrazovku. Jenže to je tak všechno. Ani příběh nebo ostatní herci ani nic jinýho mě nedokázaly přesvědčit, abych se na to podíval ještě někdy jindy. Je to prostě slabota, o humor tu nezavadíte, o satiru možná okrajově, ale jako kritika chování burzovních žraloků určitě exceluje. Ale na to tu máme mnohem nápaditější a lepší film Wall Street. Jinak, taky je to zatra velká vykrádačka Pretty Woman, akorát že tady se jedná o drátovny a kabelovny a tam se jednalo o nějakou loďařskou společnost. Prostě průměr se vším všudy a jediný, kdo to zachraňuje je Likvidátor Larry. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dabing Ladislava Mrkvičky, který se k výkonu Dannyho DeVita dokonalé hodí, charismatický hlas Jiřího Bartošky na Gregory Pecka, a sexappeal Penelope Ann Miller jsou hlavními klady jinak nepříliš dobře chemicky sestaveného filmu. Že by kráska PAM zahořela pro připlešlého liliputána, zvlášť když její postavě přísluší tak silná averze k osobě bezohledného podnikatele? Kdepak, tady to nespraví ani pověstné "co se škádlívá..." Na druhou stranu, právě jejich slovní přestřelky jsou tím nejzábavnějším. Dokoukáno asi naposedmé. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Danny DeVito hrá slizkého sviniara, ktorý obchoduje a často ničí spoločnosti. Jeho ďalší cieľ je zápasiaca spoločnosť Gregoryho Pecka a Piper Laurie. Film je veľmi príjemná komédia. Pokiaľ ide o skvelé jednorazové vložky, romantické žartovanie a lekciu ekonómie, pri sledovaní ,,Peniaze iných" sa nemôžete pomýliť. 6/10 ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Danny de Vito měl pravdu ve svém proslovu: "zaměstnanci vycucávají firmu, která je v útlumu a komu to vadí...". Každý si jednoduše může představit situaci, že je majitelem firmy a zaměstnává 30 lidí. Firma nevydělává, ale on nechce propouštět, protože "co bude se zaměstnanci", kteří ale vlastní akcie firmy? "Stejně si akcie koupili proto, aby vydělali prachy. Komu je co po drátech, kabelech ... mandarinkách?" V jednoduchém filmu slušně vysvětleny ekonomické zákonitosti. ...A potom ... láska, chtíč a zase láska. Danny de Vito nehrál postavu jaká je uvedena v oficiálním obsahu. Ten je obyčejnou socanskou hovadinou. Nebezpečná naopak je armáda právníků, která už zahlcuje i naši českou kotlinu. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama