Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seznamte se s "Larrym Likvidátorem". Arogantním, chamtivým, sobeckým, nemilosrdným bukanýrem Wall Streetu. Larry (Danny DeVito) však narazí, když se utká se společností New England Wire and Cables, kterou zastupuje velmi zdatná právní zástupkyně (Penelope Ann Millerová). (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Víte já mám rád peníze, ne věci, které si za peníze můžete koupit, ale peníze samotné......a ještě radši mám, peníze těch druhých. Slušný námět, příběh o chlápkovi, který rozprodává špatně fungující firmy, pokud nevíte o co jde, to samé dělá Richar Gere v Preety Woman. Jeho závěrečná řeč k akcionářům je docela chytrá a vysvětluje proč to dělá. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Danny de Vito měl pravdu ve svém proslovu: "zaměstnanci vycucávají firmu, která je v útlumu a komu to vadí...". Každý si jednoduše může představit situaci, že je majitelem firmy a zaměstnává 30 lidí. Firma nevydělává, ale on nechce propouštět, protože "co bude se zaměstnanci", kteří ale vlastní akcie firmy? "Stejně si akcie koupili proto, aby vydělali prachy. Komu je co po drátech, kabelech ... mandarinkách?" V jednoduchém filmu slušně vysvětleny ekonomické zákonitosti. ...A potom ... láska, chtíč a zase láska. Danny de Vito nehrál postavu jaká je uvedena v oficiálním obsahu. Ten je obyčejnou socanskou hovadinou. Nebezpečná naopak je armáda právníků, která už zahlcuje i naši českou kotlinu. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie založená na herectví a tělesných dispozicích Dannyho DeVita, který svého protřelého burzovního hráče zaměřeného na zpeněžnění likvidovaných firem hraje s chutí a zároveň tomuhle bezkrupolóznímu manipulátorovi dává lidský rozměr. Podnikatelská část příběhu zároveň vychází z procesů, které mají skutečně reálný základ a i když se jako oddechová komedie tenhle film vyhýbá vyhrocování konfliktů kolem propouštění a ztráty sociálních jistot, přesto ledascos naznačuje. Vztahová rovina příběhu je založená na kontrastu mezi malým tlouštíkem a vysokou emancipovanou vysokoškolačkou. Celkový dojem: 70 %. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dabing Ladislava Mrkvičky, který se k výkonu Dannyho DeVita dokonalé hodí, charismatický hlas Jiřího Bartošky na Gregory Pecka, a sexappeal Penelope Ann Miller jsou hlavními klady jinak nepříliš dobře chemicky sestaveného filmu. Že by kráska PAM zahořela pro připlešlého liliputána, zvlášť když její postavě přísluší tak silná averze k osobě bezohledného podnikatele? Kdepak, tady to nespraví ani pověstné "co se škádlívá..." Na druhou stranu, právě jejich slovní přestřelky jsou tím nejzábavnějším. Dokoukáno asi naposedmé. ()

m.krudenc 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie založená na herectví a tělesných dispozicích Dannyho DeVita, který svého protřelého burzovního hráče zaměřeného na zpeněžení likvidovaných firem hraje s chutí a zároveň tomuhle bezskrupulóznímu manipulátorovi dává lidský rozměr. Podnikatelská část příběhu zároveň vychází z procesů, které mají skutečně reálný základ a i když se jako oddechová komedie tenhle film vyhýbá vyhrocování konfliktů kolem propouštění a ztráty sociálních jistot, přesto ledasco naznačuje. Vztahová rovina příběhu je založená na kontrastu mezi malým tlouštíkem Dannyho DeVita a vysokou emancipovanou vysokoškolačkou kterou výborně hraje Penelope Ann Miller, do ní by se zamiloval každý i bez peněz. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama