Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný agent se probudí uvězněný v ponorce na místě, o kterém ví jen CIA. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mimořádně příjemné překvapení, když si vemu že jsem před týdnem viděl Ramba, která se 80% stopáže vykecával a já už začal akční kluky z 80´ házet do sběru, tak tady zase nemám výtku, málo keců, hodně akce, sice se na tý ponorce střílelo jako kdyby ponorka byla stvořena pro paintball z ostrejma, ale zase se nám tu usměje Dolph a JVCD si tam dá frantíka z nějakou kočkou, hodně záporáků, kopnou, ještě víc zastřelí a to všechno vidět v jednom filmu dává mému životu velký smysl. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mohla to byt solidna videovariacia na Escape plan, ale ma to ovela blizsie k Maximum Conviction, kde banda zmätenych postav nudne pobehovala vo väznici. Tu zmätene pobehuju v ponorke. Jedina akcna scena, ktora za nieco stoji je uvodna prestrelka. Cely film pada na mizernom scenari. Film tvorcovia situovali do obmedzeneho priestoru, ale absolutne nemali sajnu jak nejak zaujimavo vyplnit stopaz. Takze zo zufalstva si vymysleli napriklad imbecilnu dvojicu agentov zaciatocnikov, ktorych vyznam som nepochopil. Dockame sa aj sokoujuceho zvratu na zaver v ktorom mrtve postavy ozivaju, aby mohli znova chcipnut. Zvysnu akciu tvoria uz len kratke prestrelky alebo bitky absolutne sterilnej urovne. Van Dammova postava postrada akukolvek charizmu a Lundgren tu ma len parminutove Seagalovske nicnerobiace cameo v ktorom len raz za cas nieco povie. Najväcsim sklamanim je pre mna prostredie. Malo sa to odohravat v skutocnej ponorke. Ale v nej natocili len par scen a väcsina filmu sa odohrava v neskutocne hnusnych studiovych interieroch, ktore ponorku nepripominaju ani nahodou. S nejakym filtrom si tiez nedali namahu a tak prestrihy medzi scenami v studiu a v ponorke biju do oci. Takze okrem uvodnej prestrelky si pochvalu zasluzi este prehladny strih a to je tak vsetko. Od filmu v ktorom sa stretnu dve akcne legendy na rovnakej strane barikady som cakal ovela viac. 3/10. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavný, ale ničím výjimečný béčko, který by se klidně mohlo jmenovat Útok na ponorku 3. Akce je rutinní, ale vcelku slušná a nechybí jí intenzita. Nejlepší je asi úvodní přestřelka v motelu, která je ale zbytečně krátká. Zbytek je v pohodě koukatelnej akční průměr, kterej fandu žánru pobaví a neurazí. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Žáne Žáne.... Měl bys přestat využívat toho, že jseš jeden z mé topky a hrdinů dětství. Tahle amatérsky natočená píčovina opravdu nestojí za skouknutí ani pro nejskalnějšího fandu JCVD. Všechno bylo tak primitivní, tak směšný, tak laciný, že se mě to nechce ani vypisovat! Ty přestřelky, ty dialogy, ti herci okolo, no prostě děs! Jediný co je pozitivní a stojí za zmínku je postava Lundgrena! Dolph je pořád nehoráznej bourák a zde je největší škoda, že byl dost nevyužitej! Na rovinu říkám, že kdyby se role hlavních hrdinů našeho dětství a z plakátu filmu otočily, mohlo to dopadnout daleko líp! Doufám a věřím, že nám "svaly z Bruselu" v budoucnu představí něco víc snesitelnějšího. 35% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem měl pocit, že se dívám na poctivé béčko jako vystřižené z devadesátých let. Žádný ten laciný Bulharsko/Rumunský look ani herci typu Dimitar Debilovič a Radko Vyhulprdelovič. Poctivá USA práce s herci jako Kilpatrick, Sapienza atd. kteří jakoby tu nostalgickou devadesátkovou atmosféru podtrhli. Scenář je docela v pohodě a akce je solidní, klidně nasnímaná a přehledná. Největší slabinou jsou efekty střelných zbraní, jelikož jejich zvuk a škody po nich jsou bohužel na mizerné úrovni. Asi nejsmutnějším omylem celého filmu je potom Jasmine Waltz, která jediná nechává na filmu punc céčka svým děsivým výkonem, zmalovaná jakoby si odskočila od natáčení levnějšího soft péčka. Kéž by vynechali její postavu a Van Damme kosil komparzisty jen s pomocí Lundgrena, který dostal bohužel minimum prostoru a to je zatraceně veliká škoda. Black Water je snaživý pokus a impuls ve Van Dammově kariéře kupředu, paradoxně zpátky podobat se klasikám z let devadesátých. Humor a interakce mezi Jeanem a Dolphem je totiž fantastická a kdyby tvůrci přidali milion dolarů a vylepšili efekty a vynechali postavu té agentky, mohlo to být možná nejpovedenější béčko téhle ikonické dvojice za posledních pár let. Přemýšlel jsem dokonce chvilku o 4*, ale tvůrci zase nedokázali využit potenciál, který v sobě tyhle dvě ikonické mlátičky mají. Rozhodně je ale Black Water příslibem, že se Van Damme snad na starý kolena už vyhne šileným sračkám jako Killem All či Poud of Flesh a podobným laciným mrdkovinám. Ne že by byl tenhle film rozpočtem větší, ale konečně ho netočil diletant co ještě před pár týdny vytíral ve studiu Fox hajzlíky a řekl, sakra hovna už uklízím po filmařích, tak si vymáznu hovno i na digitální kameru a ztrapním v tom jednu belgickou ikonu. Van Damma čekají teď dva nadějné filmy We Die Young a The Bouncer od kvalitních režisérů, tak se mi snad můj milovaný béčkař rozloučí s kariérou s hlavou nahoře.65%. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na ostrove Mobile a Dauphin Island (Alabama, USA) od 25. januára do 23. februára 2017. (Arsenal83)
  • V mnoha scénách je vidět, že se film točí na betonové podlaze, kolem jsou jasně betonové a dokonce i omítnuté stěny, stropy jsou vysoké jako v budovách (někdy i vyšší) a chodby i nepřirozeně široké na to, že se celý děj odehrává v ponorce. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama