Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Služebnice Offred se dostává do čím dál tím více choulostivějšího postavení, v němž není jasné, kdo je kočka a kdo myš. Jak se zdá, Velitel, který i přes všechny zákazy zve Offred do své pracovny, se Služebnicí flirtuje. Offred dokonce obdrží od Waterforda nečekaný – a diktaturou Gileádu zapovězený – dárek. Nekalé hry se Offred dočká také ze strany Manželky, když ji vybídne k oplodnění s jiným mužem. Aby toho nebylo málo, Offred se dozví, kdo je v domě Waterfordových špionským Okem. A do hry se vrací i stará známá Ofglen, která nyní pod jménem Ofsteven svěřuje Offred další tajemství okolo údajné odbojářské sítě… (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najslabšia epizóda. Viacmenej o sexe. Hlavná hrdinka stíha - na to, že prešla sektárskym výcvikom - zašukať si s hocikým. A to ešte predtým váhala, či to neskúsi aj s doktorkom. Dabéri so samým tým vzdychaním dostali zabrať. Aby som nezabudol, tvorcovia pridali aj jednu feministickú scénu s autom. Seriál sa pohýna iba pomaly. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektne paralelným strihom skombinovaná minulosť a prítomnosť. Zbližovanie dvoch postáv je aj dokonale v závere vygradované, samozrejme nechaťte sa prekvapiť sami. Jeden dôležitý zvrat bol síce už dlhšiu dobu predvídateľný, ale má svoju logiku a spoločne so záverečnou scénou je aj údernejší. Show si ale nakoniec ukradne pre seba Alexis Bledel, tomu sa hovorí skutočná revolta, ked ste si aj po takomto vyjadrení názoru vedomí, čo vás asi tak môže čakať... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trocha té mechaničnosti ustoupila, celkově to působí svěžeji a svižněji, mnohé situace jsou pojaté víc divácky, dalo by se napsat. Velitel, který i přes všechny zákazy zve Offred do své pracovny, si dokonce troufne flirtovat. Nezbeda jeden. A dokonce jí věnuje zakázaný dárek. Je tak evidentní, že i přes přísný zašedlý systém se mnohé porušuje – vybídnutí k oplodnění jinde. Zároveň zjišťujeme, jak naše hrdinka poznala v „předchozím“ světě svého manžela. Na trhu se pak stáváme svědky konečně nějakého vzrůša. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda nie horšia od predchádzajúcich, ale podľa mňa ani lepšia. Všetko je založené len na tom, že nám tvorcovia stále niečo taja a pomaly prezrádzajú. Veľmi pomaly. A keď si prečítam po epizóde tunajší päťriadkový obsah, tak to znie oveľa zaujímavejšie, ako to naozaj bolo počas tých 50 minút. A byť takto sklamaný počas ďalšieho množstva epizód už nemienim. –––– Chceli sme vytvoriť lepší svet. No... Pre niekoho lepší, pre iného horší. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady, mrzký hřích si vždy najde cestu a v domě Waterfordových tak dochází k různým zakázaným praktikám. I tato epizoda si udržela výbornou tísnivou atmosféru a všeobecně zoufalou náladu a to je dobře. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama