Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve vánočním speciálu pokračuje cesta osmi jedinců s rozlišnými životy, ale společně propojenými myslemi. Jejich vztahy se postupně prohlubují, zjišťují temná tajemství jeden o druhém a snaží se najít svou společnou identitu. (hansel97)

Recenze (22)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle by se dalo úplně normálně považovat za úvodní dva díly nové série a jelikož druhá řada má oproti předchozí o dva díly méně, tak tomu i tak prakticky bude. Děj se sice kupředu moc nehýbe, ale postavy a jejich příběhy jsou i nadále rozvíjeny a plynule to navazuje na konec řady předešlé. Co mě trochu mrzí, je recast Van Damma a byť se nový herec role zhostil s grácií, chybí mu takové to dětské nadšení, které měl ve svém výrazivu Aml Ameen. Potěšilo, že si scénáristé nezapomněli z celé situace s přeobsazením udělat srandu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelé. Čím viac sa komplexnosť sveta Sense8 rozvíja, tým viac a častejšie v ňom objavujem rozprávačské majstrovstvo nevídaných rozmerov. Psychologicky, koncepčne a morálne dokonalá súhra scén a dejových línií, vytvárajúca jeden z najambicióznejších projektov, ktorý aj napriek dlhému čakaniu na to čo sa bude diať ďalej, dokazuje, že na výborné veci sa oplatí čakať. To že "sestry Wachowske" vedia točiť je nám známe ešte z čias keď to boli " bratia Wachowski" a Straczynski patrí k najlepším scénaristom súčasnosti. Tento Christmas Special posúva dej výrazne dopredu a necháva ma napäto očakávať druhú sériu. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzato kolem a kolem to byla taková breather (double)episode. Zdůrazňuji episode, protože jako samostatný film by to asi člověku moc nepovědělo a i v oficiálních seznamech se to považuje za první díl 2. série. Scénáristi se nebáli a ukázali dohru všeho, jak první série skončila, zejména toho dobrého ale nebáli se ani toho špatného. Dokonce se jim i povedlo formou hezkého meta povídání vypořádat s výměnou herce Capheuse. I s kritikou, že je seriál místy velmi perverzní. I s první oslavou narozenin clusteru. I s prvními Vánoci a Novým rokem. Takže se slaví, kde může a kameramani to vše zabírají v celé kráse. Extra plus za Bugovu paralelu ohledně sensates a 'virtů', virtuálních kamarádů/rodiny. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špičková epizoda, která mě znovu dokázala, že Sense8 patří k těm nejzajímavějším seriálům současnosti. Tolik nápadu, propojování scén, a hlavně emocí. Prostě mě toho hodně sedlo, i přestože ty dvě hodiny jsou dlouhý a chybí tomu nějaký výraznější děj. Už se nemůžu dočkat na nové díly, jelikož mě tahle "osmička" postav zajímá opravdu hodně. 8/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Na konci epizódy, keď Wolfgang (Max Riemalt) a Felix (Max Mauff) prechádzajú cez oslavujúce námestie, pomedzi nich prejde pár. Osoba s ružovými dredmi je režisérka Lana Wachowski. (Astonko)

Reklama

Reklama