Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale za rok vidí skutečně málo amerických komedií, které by byly opravdu vtipné. Bohužel se ukázalo, že film "Matky na tahu o Vánocích" nebude jedna z nich. Ty postavy mě tu prostě nebavily, snad jedině matky matek, ale nakonec byly použity do celkem předvídatelného schématu, což mi docela vadilo. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl se mi překvapivě líbil a byl jsem zvědav, jestli dokáže pobavit i díl druhý. A docela se mu to podařilo. Styl humoru je dost podobný a liší se přidáním dalších postav, (matky ústředních matek) což je občas klad ale v některých ohledech i zápor. Druhý díl, tak není žádným překvapením, ale na druhou stranu neurazí, což se o spoustě pokračování říct nedá. ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

Nikto nie je dokonalý, každý robí chyby a rodinné vzťahy sú zložité. Vianoce sú stresujúce. Dobrá kamarátka má ceny zlata. A tento film je neskutočne zábavný. A zároveň vás tak príjemne pohladí na duši. Bez toho, aby sa vám od prílišného cukru pokazili zuby. Nie každý film tiež ponúkne scénu, z ktorej je vám tak trochu nepríjemne, ale zároveň je to jedna z najroztomilejších vecí, akú ste kedy videli. Aj keď by ma dosť zajímalo. ako sa im pri tom podarilo nezomrieť od smiechu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Úplne chápem existenciu takýchto filmov. Moja priateľka sa celý čas vedľa mňa chechtala a bolo mi jasné, že v tomto prípade som mimo cieľovku. Na druhú stranu som sa s ňou pri tom filme bavil, hoci vtipy boli väčšinou určené pre to ženské publikum. Jednotku považujem za celkom nenásilnú pohodovú jazdu. Dvojka je úplne rovnaká, len sa odohráva vo vianočnom čase. Je to plné klišé, prehrávajúcich postáv a nepravdepodobných vyústení ( pretože takto realita skutočne nefunguje), ale tým, že je to také milo primitívne, si to udržuje značný nadhľad a dodáva to divákovi presne takú schému, akú očakáva. A na to sa hnevať naozaj nemôžem. Znesiteľná vec, kde najviac poteší Hahn a Cheryl Hines. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasický americký komediální koktejl, archetypy, klišé, vtípky a předvídatelné gagy. Přesně tak, jak to máme při odpočinku rádi. Hezky vypnout hlavu a nechat se bavit. Parta tří matek jede přesně v duchu předchozího dílu, naštěstí se neohrály a tak přidávají klasický komediální setting - Vánoce. Je to vtipné, funguje to, baví to (možná více ženy jak muže). ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)

Reklama

Reklama