Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (204)

misterz 

všechny recenze uživatele

Už za hranicou vkusu, prefeminizované a hrozne trápne. Jednotka sa mohla pýšiť aspoň pár vtipnými scénami, tu síce snaha bola, ale obyčajne to vypálilo do trápnosti a gýčovej sentimentality (hlavne pri konci). Dve hviezdy za sympatické herečky. Aj keď na druhú stranu sa čudujem napr. takej S. Sarandon, že sa dala nahovoriť na takúto koninu. 30/100 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nutně a zákonitě slabší, protože orientované na vánoce a ne na příběh a v podstatě pokračování, které již z ničeho nemá brát, protože všechno důelžité a zásadní již bylo v jedničce. Každopádně, Kathryn Hahn je prostě úžasná, takový ten typ ženy, který na první pohled nic, ale při důkladnějším pohledu se vám rozklepou kolena. Matky matek, no, Sarandon nepředvedla nic neočekávaného - vteřinu na place a víte o ní všechno. Starostlivá matka je takový trochu kýč. Nejhorší pro prožitek filmu je matka Mily Kunis (která zde prakticky nemá co předvést - ne, že by se nesnažila nebo na to neměla, mám ji rád, ale scénář ji moc šancí nedal), ta je tak sympaticky hnusná a na kulku do hlavy, že její závěrešná (povinná) katarze je prostě k neuvěření i u tohohle typu filmu, který na podobných katarzích (naprosto zbytečně) stojí. Ale jako zábavné okamžiky tu jsou, to zase jo. ()

Reklama

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

První "Matky na tahu" se mi líbily docela dost. Líbil se mi ten nápad a líbilo se mi sledování rozvíjejícího se nečekaného přátelství mezi třemi naprosto rozdílnými matkami. To ale ve vánočním pokračování šlo tak nějak stranou a zatímco v prvním filmu si řekly "bude to podle nás" (a vážně tomu tak bylo), v tomhle filmu to působilo spíše jako takové plané řeči. Menším oživením jsou samozřejmě matky matek. Nejvíc se mi líbila Susan Sarandon, která tu byla vážně skvělá. I Christine Baranski její role sedla opravdu perfektně, ale Cheryl Hines mě vyloženě rozčilovala a už to kolikrát zacházelo moc daleko. Ačkoliv měl film dostatečnou délku, mně to kolikrát přišlo jako by trval tři hodiny. V tomto případě opravdu sedí takové to pravidlo, že pokračování většinou není tak dobré jako předchozí film. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Úplne chápem existenciu takýchto filmov. Moja priateľka sa celý čas vedľa mňa chechtala a bolo mi jasné, že v tomto prípade som mimo cieľovku. Na druhú stranu som sa s ňou pri tom filme bavil, hoci vtipy boli väčšinou určené pre to ženské publikum. Jednotku považujem za celkom nenásilnú pohodovú jazdu. Dvojka je úplne rovnaká, len sa odohráva vo vianočnom čase. Je to plné klišé, prehrávajúcich postáv a nepravdepodobných vyústení ( pretože takto realita skutočne nefunguje), ale tým, že je to také milo primitívne, si to udržuje značný nadhľad a dodáva to divákovi presne takú schému, akú očakáva. A na to sa hnevať naozaj nemôžem. Znesiteľná vec, kde najviac poteší Hahn a Cheryl Hines. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když se divák zbaví povinnosti uvěřit Mile Kunis a dalším úlohu strhaných matek, a úplně ignorovat nespočet neživotných postav (protože takhle se vážně nikdo nechová), může se s dávkou nekorektního humoru znovu solidně bavit, ač s ním tvůrci rozhodně nepřicházejí jako první. Tentokrát naše trio odmítá být otrokem blížících se svátků, a aby toho nebylo málo, přijedou ještě jejich matky. A pochopitelně nejsou ani trochu „normální“. A divák se ptá, zda by si nezasloužil přeci jenom lépe odvedenou práci. Prostě Jon Lucas a Scott Moore, scenáristé, kteří stojí za komedií Bejvalek se nezbavíš a zejména za první Pařbou ve Vegas (a tady režiséři), přichází hned rok po jedničce s pokračováním, které mají právě šílené matky zachránit. Chyba lávky. Jedna je sice posedlá svou dcerou, kdy jí očichává vlasy a kupuje sousední dům, druhá bohatá perfekcionistická mrcha, která chce vše po svém, a třetí nezodpovědná puberťačka, jejímž prostřednictvím Susan Sarandon podobně jako Robert De Niro (Děda je lotr) plive na svou bohatou kariéru, přesto zase takovým oživením dámy nejsou. Samozřejmě dojde na hádky, aby všichni vzápětí pochopili, jak jsou rodinné hodnoty důležité. Na jedno podívání, dvě až tři hvězdy, každopádně trojku prosím nee. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)

Reklama

Reklama