Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Tom Keen se vydává do New Yorku, kde pátrá po údajně zemřelém otci. Do věci je zapletená jeho bilogická matka, Scottie Hargravová, která nemá ani ponětí o synově totožnosti. Tom si musí získat její důvěru, a tak začne pracovat ve společnosti, která zvládne dotáhnout i ty případy, které by nebyla schopna vyřešit vláda... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

RedRose 

všechny recenze uživatele

No... Ediho Mue Gathegi aka Solomona jsem nesnášel už v původním Blacklistu a tady s tím fakt nepřestanu i když je teď z něj super-klaďas (tuším, že pouze dočasně)... Framke Janssen jsem nikdy moc nemusel (navíc s přibývajícími léty je v ksichtě téměř šeredná), takže to celé visí na Ryanovi Eggoldovi... Z toho se taky stala kladná postava, ale u něj mi to až tak nevadí... Je to jiný seriál, než původní Blacklist a po dvou dílech zatím takový tuctový průměr... ()

faborka 

všechny recenze uživatele

The Blacklist jsem už přestala sledovat, nebavil mě. Nyní jsem na internetu shlédla úvodní díl toho spin-offu. Prostě dali dohromady pár postav -v čele s Tomem- a udělali z toho spíše špionážní thriller. Původně jsem chtěla dát tři hvězdy, ale nemám ráda Famke Janssen -spoiler - je to Tomova matka. Budu sledovat dál, hlavně mě zajímá jakým směrem se to bude ubírat a zda to půjde pomalu ke dnu jako originál. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Ugh. Taky ten serial, kde postavy prenasaju repliky ako "tak ideme na to, podme ju zachranit" a ked sa niekto nemoze branit, vyuziju minutku na to aby im (a divakom) vykvavali polku svojho zivotneho pribehu. Dej rychly, ale tym ze neprirodzeny, skratkovity a klisovity, vyznieva aj tak hlucho a teda nudne. Nesledujem dalej. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama