Reklama

Reklama

Aljaška mimo civilizační sítě

(pořad)
  • Česko Aljaška bez veřejných služeb (více)
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2016, 6x45 min

Obsahy(1)

1. Rybářský srub Lee Raymonda: Lee Raymond má pouhé tři měsíce, aby na divokém pobřeží Aljašky postavil vysněný rybářský srub. Bude to vyžadovat pevnou vůli, odhodlanost a staré dobré svaly, aby Lee a jeho tým stavitelů tak krátký termín zvládli.

2. Lyžařský srub Dereka Galbraitha: Derek Galbraith miluje dvě věci: stavby srubů a lyžování na odlehlých místech se svými přáteli. A tak se s kamarády rozhodne složit finančně i dovednostmi na stavbu vysněného lyžařského srubu.

3. Lovecká chata Creiga Butlera: Profesionální průvodce Creig Butler si splní svůj celoživotní sen a postaví si chatu pro lov medvědů ve vzdálených končinách Aljašky. Ale vedle úchvatných panoramat a výhledů na aljašskou krajinu je zde i drsný terén nabízející mnohá nebezpečí.

4. Srub pro hosty Toma Shankstera: Tom Shankster a jeho tým lovců a průvodců si staví srub pro hosty 130 metrů čtverečných velký na řece Dillinger. Pro lovce je to snové umístění, ale dokončení stavby bude ohromně velkou výzvou.

5. Srub Tonyho Maloneho: Tony Malone má čtyři týdny, aby si napravil pověst a postavil srub o 58 metrech čtverečných v odlehlých lesích, kilometry daleko od Haines na Aljašce. Začíná namáhavá bitva...

6. Dave Bartlett a jeho útočiště na ostrově: Dave Bartlett a Hans Moser staví útočiště o 78 metrech čteverečných na pláži odlehlého ostrova, 24 km od pobřeží Juneau na Aljašce. Tento odvážný projekt donutí v neznámém prostředí muže vydat se až na hranice svých sil. (Travel Channel)

(více)

Galerie (12)

Reklama

Reklama