Reklama

Reklama

Mr Oizo - Flat beat

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Francie / USA, 1999, 3:06 min

Obsahy(1)

Flat Beat je druhým singlem z debutového alba Quentina Dupieuxe (Mr. Oizo) Analog Worms Attack. Instrumentální elektronická skladba se stala celosvětovým hitem poté, co byla uvedena v populární reklamě na oblečení Levi´s. Pro tuto reklamu Dupieux vytvořil také plyšovou loutku jménem Flat Eric, která se následně s velkým úspěchem objevila jako hlavní hrdina videoklipu Flat Beat. (J.Connor)

(více)

Recenze (5)

Radko 

všechny recenze uživatele

Video prilieha skladbe ako riť na šerbeľ. Plyšák Flat Eric púšťa na gramofóne skladbu, sedí za kancelárskym stolom avantgardného tvaru, klepe do klávesnice, telefonuje. Po príchode sekretárky podpisuje papiere, škrtá nevyhovujúce časti zmlúv. Potom si zapaľuje cigaru, ktorá vyzerá presne ako spišský párok. Popritom nezabúda hlavou vrtieť do rytmu songu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Proste bizzar a avantgarda v jednom a v tak vtipnom prevedení, že sa smiechu neudržíte. Ale nejaký výnimočný talent, tomu vôbec netrebalo. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Dvacet let? Pamatuju si, že při úplně prvním zhlédnutí téhle svérázné věcičky mě nejvíc zaujaly ty doutníky... Ale celé to bylo správně praštěné, a ač hudebně nijak složité, tehdy mi to znělo neotřepaně. Na flat beat se nešlo zlobit. To, že se z toho stala tenkrát senzace, bych chápala, i kdyby reklamy na Levi nebylo. ()

Reklama

Reklama