Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Tri, ale spis mozna kvuli tematu. Zaroven silne tri za otoceni skatulek, prekvapivy vyvoj postav (to je tak, kdyz od filmu moc necekate mozna). Kdyby to vynechalo fekalni momenty, byl by vysledek o dost dospelejsi, protoze to vlastne funguje o dost lip i bez humoru na prvni a uprimne jsem se parkrat zasmal. EDIT: ted jsem si to po sobe precetl a ty ctyri jsou v pohode...sice s odrenyma usima, ale hlavne za presah(?) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rodičovská hra na staré známé "vtipe vylez": A protože má film opravdu poskrovnu vtipů, které rázem do hodiny dojdou, musí divák zapojit fantazii a účastníky tlačit k tomu, aby ještě ze sebe něco vydaly. A bohužel nevydá ze sebe nic ani režisérka a už vůbec ne scenáristé, rovným dílem ve svém oboru málo zkušení. Vypadalo to, že po dvou dekádách, tedy od Prciček, se objevila komedie, která (re)startuje novou éru přisprostlých pubertálních komedií. Film je relativně zábavný, jde ale o to, jak se stavíte k občasně obnaženým genitáliím a k pivu protékajícímu řitním otvorem, což je, jak smutné, nejlepší a nejoriginálnější vtip z celého filmu. Rozjezd a zejména dojezd je velmi slabý, z toho vyplývá, že nejlepší částí je prostředek, v němž se to bláznivě rozjede. Komediální normu splnil na maximum John Cena, který se urputně vtipně ksichtí a jeho otec působí roztomile neotesaně. Jeho sekundanti - Leslie Mann a Ike Barinholtz - nepůsobí sice úplně otravně, s vtipností se ale moc nepotkali. Překvapením je, že žádný vtip nezbyl na omladinu. Tři děvčata nemají žádný vtipný výstup a dobrou hlášku, stejně tak jejich chlapečtí vrstevníci. Celkově na mě tenhle počin působil až moc překonaně. Režie Kay Cannon se v ničem nevytáhla, vrcholem hrůzy je zadní projekce při jízdě limuzínou, sexy nepůsobí vůbec nic, až na Ginu Gershon, která už je dávno za padesátkou a neodpustím, že filmu schází dobré finále. Závěr je úplně zvadlý. Produkující Seth Rogen, většinou se nad jeho produkčními počiny pobavím, měl realizaci filmu vložit do rukou svědomitějších pošuků. Žádná revoluce v oblasti pubertálních komedií se nekoná. 6/10 ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nemám problém s tímto typem komedie, ale musí mě to bavit a stát to za to. Tady je problém v postavách jelikož jedna z dcer by si z fleku mohla po výšce stoupnout na e55 a vydělávat druhá skoro věčně bere drogy a různé takové sračky a třetí je lesba a líbí se jí jakási Asiatka v plášti Galadriel. Jejich nápadníci nejsou o nic lepší jeden je klasický hezounek s egem větší než Empire State Building, který navíc všechno co dělá píše rodičům na mobil (docela by mě zajímalo zda napsal, že i vystříkl?) druhý je místní feťák a smažka a třetí je tlustoprd s buřinkou z kterého mě bylo blbě kdykoliv jsem ho viděl(toho tam nejspíše dal Seth Rogen jelikož je mu hodně podobný a je to stejný ocas) . Samozřejmě nesmí chybět i feministická agitka (my ženy jsme něco více jelikož jsme naše děti porodily to je sice krásné, ale i díky tomu chlapovi to děcko má jo aha ona to točí ženská tak musí mít pindy) a fekální humor (to pití zadkem ještě přežiju, ale blicí scéna kdy všichni blijou v taxíku to už je na mě moc nemluvě o ošahávání varlat jakéhosi páprdy. O nějakém stupni reálnosti též silně pochybuji takže každé děcko v Usa jezdí na maturiťák limuzínou a v 18 už není panna nebo panic. 40 procent za hudbu (Taio Cruz potěšil) a za zhruba 3 vtipné scény (2 z nich jsou v podání rodičů toho kluka co psal věčně sms a třetí už si nevzpomenu). Pokud chcete něco z tohoto žánru pusťte si Prcičky 1-4. Do kina bych na to nešel ani zadarmo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Guardians of the Hymen. John Cena představuje dobrosrdečného, ale nepříliš chápavého Draxe, Leslie Mann je přecitlivělá Gamora se zdravější barvou v obličeji, Barinholtz, vypadající jako nejhnusnější syn pana a paní Wahlbergových, je ukecaný mýval Rocket a hlavním, prakticky nezastavitelným padouchem je lilek v kombinaci se stromy a vločkami.. Jako otec dvou dcer se plně dokážu vžít do pocitů rodičů cockblockerů a právě při jejich šílených akcích komediální složka vesměs funguje. Kecy puberťaček, explicitní mačkání koulí a tradiční morální prozření už tolik vzruchu nepřinesou.. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

V okamžiku kdy mi někdo oznámí, že budu mít dceru udělám dvě věci. Podám žádost o zbrojní pas a na eshopu objednám Glocka, objednám 100ks znecitlivujících kondomů a změním hodnocení tohohle filmu na 5*. Jinak jsem se na tohle díval jen díky tomu, že tam hraje John Cena, který je za přesně takového čuráka jakého jsem čekal, což je super. A zadruhé protože mi NĚKDO řekl, že tam hraje Julianne Moore, ale ne, hraje tam levnější náhražka Mann, takže za mně v pohodě, ale ne super. Pro lidi 2*. Pro otce dcer (zdravím kolegu) za 4,5*. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)
  • Ve filmu zazní jméno Schwarzenegger. Mitchell (John Cena) se chce dostat do auta přes zavírající okno, které se pokusí zastavit a stlačit dolů. Hunter (Ike Barinholtz) sedící v autě mu řekne: „It's not gonna work. You're not Schwarzenegger!“ česky „Nebude to fungovat. Nejsi Schwarzenegger!“ nebo akčněji „To nedáš, nejsi Schwarzenegger!“ (Rominator)
  • Názov filmu je skrátením názvu "Cock Blockers," ktorý sa kvôli vulgárnosti nepoužil, keďže by spôsoboval problémy s reklamou. Namiesto tohto slova je však na plagátoch použitý kohút (cock), ktorý tak dopĺňa názov. (Domineus)

Reklama

Reklama