Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí medici Steve Hillman a Patrick Fisher si vyrazili na pánskou jízdu. A co náhoda nechtěla, do cesty se jim přimotal motorest plný svůdných a svádějících roztleskávaček. Steve věděl, že by bylo, s ohledem na jeho slečnu Sáru, lepší jet raději dál. Patrik ho ale tak dlouho přemlouval, až nakonec zůstali. A to byla velká chyba. Během pár desítek minut se životy obou mladíků otočily o 180°. Steve je přepaden, zmlácen a jen tak tak unikne smrti z rukou neznámého šílence. Aby toho nebylo málo, z vraha se vyklube policista a Steve je záhy obviněn z přepadení, únosu a vraždy. Kdo uteče, vyhraje. Ale na stopě jsou zavilí lovci s šerifem Cooperem v čele. A o něm každý ví, že raději střílí, než se ptá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Klasická šablona teen slasheru překombinovaná do obyčejného thrilleru nevyznívá nijak špatně. Jednoduchý děj, malá výprava, atmosféra nijak zvlášť závratná a přesto místy i napínavá. Nejedná se o zběsilé honičky, přestřelky a hromadu mrtvol. Tohle je snímek skutečně naprosto nenáročný vhodný k odpočinku u televizních obrazovek. Jen by mohl být daleko lepší český dabing. Ten pokus o ječení mladých děvčat na počátku filmu snad dělali nezkušené holky z ulice a ne dabérky. Jak tohle mohl dabingový režisér pustit. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

He, překvapení z roku 2002 v roce 2011. "Béčko" jak vyšité, které neurazí, nenaštve a docela zabaví, pokud nemáte v záloze nějaký opravdu fajnovější filmový kousek. Akční a zároveň nudné. Vtipné a zároveň debilní. Promyšlené - dobře děj odsýpá a zároveň je dost trapný. Tohle je dokonalý standard - celé je to "přesně mezi". Jasné 3 *. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Při dlouhé cestě se občas hodí odpočinek. Steve Hillman a Patrick Fisher tak vezmou zavděk malým motorestem u silnic - a k jejich potěše se zde zrovna koná soutěž roztleskávaček. Patrick se ihned přidá k houfu roztleskávaček, zatímco Steveho musí jedna z nich dlouho přemlouvat, aby s ní šel ven. Zde si jej vezme na paškál přítel oné dívky, Bo - který si při machrování nad Stevem ustřelí .. ehm .. svoji chloubu. Jenže Bo je policajt (a jeho otec je místní šerif), a tak je Steve rázem obviněn z napadení policisty, a je s Patrickem na útěku. Podaří se mu proti celému okrsku prokázat pravdu ? ... Tak mně se to docela líbilo - když opominu překomplikovaný závěr (kdy už se všechno všem vymklo z rukou - kromě postav ve filmu asi i režisérovi), tak jsem se perfektně bavil a pokyvoval hlavou, ano - takhle by se to klidně mohlo stát. Herci mi do svých rolí docela zapadli - snad jen Lochlyna Munra jako násilně naroubovaný komický prvek bych možná vynechal... ()

imf 

všechny recenze uživatele

Hodně nerealistické (taková shoda náhod asi nepotká nikoho), ale překvapivě napínavé a promyšlené... jen škoda ukvapeného konce, který z celé devadesátiminutovky dělá jen tuctový hollywoodský thriller... ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Tuctový thriller, tuctové herecké výkony, překombinovaný závěr - zkrátka průměrný film , na který si za pár měsíců ani nevzpomenu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama