Reklama

Reklama

Moje sestřenice Rachel

  • Velká Británie My Cousin Rachel (více)
Trailer 2

Touha ovládá všechny smysly v temné a spletité romanci na motivy klasického románu Daphne du Maurier, ve které září držitelka OSCARA® Rachel Weisz*. V přesvědčení, že jeho tajemná a krásná sestřenice Rachel (Weisz) zavraždila muže, který ho vychoval, zosnuje mladý Angličan Philip (Sam Claflin) plán pomsty. Navzdory důkazům, které vinu Rachel potvrzují, se ale Philip do Rachel ve vizuálně úchvatném a napětím nabitém filmu vášnivě zamiluje. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (64)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak takúto nesympatickú postavu stretnete vo filme len zriedka. Hrozne, ale hrozne ma tu iritovala iracionálna stupidita a naivita toho mladíčka, to bolo niečo strašne odpudzujúce. No vytvor si potom k takejto postave nejaký vzťah, veď je jasné, že všetko čo je spojené s takýmto úbohým pajácom človeka odpudí. Nanešťastie tento dutý balvan bol na obraze najčastejšie, takže tým pádom som si film moc neužil, skôr odtrpel. A zápletka s rozuzlením? Hrozný paškvil, nuda a banalita. Také niečo vymyslím aj po trojdňovej opici. Pekná výprava s kostýmami, hudbou a príjemne presvetlenou kamerou sa však uprieť nedajú. Na priemer je ale toho stále málo. 40/100 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se těšila, ale dost mě to zklamalo. Ano - myslím si, že byla (odpověď na otázku na začátku filmu) . To je můj názor a bylo tam podle mě až moc indícií :D :D To téma je super, ale je to takové béčko, že to bylo až moc předvídatelné. Ale co mě nejvíce zklamalo byl ten popisek mysteriózní - protože to nemělo tu atmosféru, která by to celé ještě podtrhla a divák by opravdu trnul. Bylo to takové suché a strohé a ne prostě mysteriózní...Věřila jsem akorát Claflinovi, že je z ní celý paf a Grainger, která ho chtěla od začátku...Ale jinak Rachel jako Rachel ne - byla to vlastně ve výsledku nuda a ani, že to bylo historické - tak ani na to mě to neutáhlo :) :) 3* jsou s nadsázkou...spíš 2- ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to dobre, kamera je skvelá a vo filme je pár skutočne kvalitných záberov, na ktoré sa skvele pozerá, no celý čas film zápasí s jedným vážnym problémom. Nakoľko nám hneď na úvod položí otázku, tak po celý zvyšok filmu na ňu iba hľadáme odpoveď. A film nás bude zamotávať, aby sa naša myseľ a dojmy neustále menili. A výsledne to potom spôsobí, že človek nesleduje film a nie je zvedavý čo sa bude diať, ale miesto toho iba premýšľa nad tým, čo je vlastne pravda. Herecké výkony sú okey a réžia filmu je dobrá, no v rámci príbehu a postáv to ponúka málo. Najmä z toho titulu, že to neustále niekam smeruje, no nevieme kam. Neustále sa niečo deje, no nerozumieme prečo. A jedinou odpoveďou je asi iba láska. Film je strašne ťažkopádny, monotónny a hlavne sa človek nevie naň poriadne sústrediť, keď viac rieši záhadu, ktorú nám predostiera. Pozerať sa to dá a vizuálne sú tam pekné momenty, no to je asi všetko, čo stojí za to. Plus teda výprava a hudba. Som rád, že som film videl, znovu by som sa k nemu nevrátil, ale na jedno pozretie to nie je zlé. Zvážte si a rozhodnite sa sami. Hodnotenie: C ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Frustrovaný fracek s hormony v kýblu odhalí svou tajemnou sestřenici. Doslova. A hlavní otázka zní – otráví Rachel dřív jeho nebo diváka? Unylý úsměv Rachel Weisz mě tady rozčiluje ještě víc, než že mi vyfoukla Daniela Craiga. Do kostýmního dramatu se ale hodí, vypadá, jak kdyby vystoupila ze starého rodinného portrétu. Jenže koho tyhle olejomalby ve skutečnosti zajímají? ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Strašná slátanina. Hlavní mužská postava se chovala tak hrozně naivně až s odpuštěním přihloupě a nesoudně, že s ní nešlo sympatizovat. Navíc ten přechod od nenávisti a touhy po pomstě k potenciální travičce a vražedkyni Ráchel až k bezbřehé lásce na první pohled a absolutní důvěře k této neznámé sestřenici s pochybnou minulostí, kterou původně nesnášel? Navíc to zpronevěření se všem svým dosavadním přísahám? Jo, jsou padouši, muži i ženy, kteří dokáží okouzlit druhé a zblblé oběti už si pak od člověka, do něhož se poblázní,nechají líbit neuvěřitelné věci. Ale tohle už je dost za hranou. SPOILER: Dosud zdraví mladík na svojí milou Ráchel, které podezřele umírají manželé a kvůli tomu jí zpočátku nedůvěřoval, převede veškerý majetek. Od té chvíle se pak Ráchel nesmí ani dotknout, ona ho zavrhuje a on ještě pije její nasbírané bylinky, které mu vůbec nechutnají, ničí ho, on po nich upadá do bludů až několikadenního kómatu a přesto je jako ovce konzumuje pořád dál,ani lékaře si nezavolá... Po tom co se množí mnoho důkazů od různých lidí a zdrojů, že je kolem jeho lásky příliš mnoho temného a nebezpečného... A nakonec ta pointa?! Opravdu slabé. - Chválím interiéry, exteriéry, kostýmní historickou romantiku, ale nějak u toho všichni zapomněli přemýšlet. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama