Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Valentýnská schůzka Hannah se nevyvine podle plánu. Alex se ve škole ošklivě popere a musí se zodpovídat před radou studentů. (Netflix)

Recenze (7)

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: 13 Reasons Why je čím ďalej, tým viac lepší. Nie je to zásluha len hercov (ktorí sú mimochodom v tomto prípade dosť kvalitní a v budúcnosti im môžeme držať palce), ale aj po vizuálnej a emotionálnej stránke. No aj cez to mi stále vôbec nesedí scenár, ktorý môžem každým novým dielom vystáť vždy menej a menej. Postavy sa chovajú ako vyplatané hovädá a to najmä Jessica, ktorá si rozhodne zaslúži porážku a utrpenie v živote (ne-li viac) - chová sa ako kurva, neváži si žiadneho priateľa, neberie ohľad na nikoho, chlastá a hádže špinu snáď na každú postavu bez ohľadu, či je kladná alebo zlá. A my ešte máme tejto postave priať úprimnú sústrasť a v seriáli je zobrazená tak, aby ju každý divák ľutoval? Pričom jej chovanie sa nedá vôbec vystáť a je ešte horšie ako v hl. záporákoch? Dúfam, že si scenáristi v ďalších dieloch dajú väčšiu prácu v charakteristike postáv, pretože takto môžem celý seriál len zahodiť do koša. Moje hodnotenie: 75% ()

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Studentska rada, ty kravo! Neveritelny, co je vsechno v USA mozny. Nebo uz je to u nas taky? A Hannah, kterou by okamzite pichalo 96% muzske populace, ma depky z toho, ze ji vyhlasi majitelkou nejvic sexy prdele na skole, a tak hleda utociste u uvedomelyho negra. Supr. ()

vitapavlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepřestávám to sledovat, protože je to fakt dobře zahraný a celkově zpracovaný. Ale moje zmatení v tomto seriálu nepolevuje, nemyslí tim snad že bych byl tak napjatej na další díly, ale některé scénky mi fakt nedávají žádný smysl, a to nevím, jestli byl záměr scénáristů. Hanin voiceover možna někomu přijde hodně deep, ale mnohokrát si nemohu odpustit dropnout opovrhující zvolání ‘what the fuck?’. To také nebyl záměr scénáristů, že ne? ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama