Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hannah je přesvědčená, že ji někdo sleduje, a nalíčí past. Její matka se odvážně postaví řediteli a Clay se pomstí někomu, kdo Hannah ublížil. (Netflix)

Recenze (5)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu mě furt zajímá, co z toho vypadne a kam to vyvrcholí. Jenže na tu druhou je to stále blbější, Hannah je mi stále víc nesympatická a navíc se to tak strašně naivně snaží předat velké myšlenky o tom, jak můžeme jen slovy někomu dost ublížit a jak se máme všichni mít rádi, protože jinak to povede ke katastrofě atd... Já nevím, asi rovnou kouknu na poslední díl 1.série a podle toho si pak udělám nějaký obrázek, protože i když se mi minulá epizoda dokonce trochu líbila, tahle je poměrně nudná a nezajímavá. Ale svůj účel ten seriál pořád plní celkem obstojně a to je asi hlavní... Slabé 3* ()

Reklama

ashtangi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boring! Tedy děj začíná být opravdu hloupý. Nána Hanna toužící po pozornosti (neumí zatáhnout žaluzie) a hloupý Clayi, který si není schopný poslechnout hned všechny kazety (to nedává smysl) :-O ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Po dopozeraní celej série som si všimol, že som zabudol napísať a ohodnotiť štvrtý diel, tak sa skúsim krátko a vystížne podeliť o svoje názory: Priemer, herci znovu previedli slušnú prácu, páčilo sa mi, ako má hlavný hrdina paranoju a tým to seriál robilo tak psycho, avšak scenár mi prišiel dosť prehnaný svojou ,,dojemnosťou" Moje hodnotenie: 60% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama