Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Změny v týmu kriminalistů pokračují. Ivan Tomeček se šéfem kriminálky nestal, je povýšen na plukovníka a odchází na policejní prezidium. Všichni očekávají, že na jeho místo nastoupí Tomáš Benkovský. Nejprve ale musí proběhnout výběrové řízení. Toho se kromě Tomáše a Olivera Hajna zúčastní i známá kariéristka z vedlejšího oddělení Věra Beránková. K všeobecnému překvapení zvítězí Oliver, který konkurz nebral vůbec vážně a nemá šéfovské ambice. Aby mohl vykonávat tuto funkci, musí si doplnit vzdělání a ukončit vysokou školu. Místo šéfa kriminálky po Kopecké zůstává zatím neobsazeno. Vyšetřovatelé jsou zavoláni k případu mrtvé důchodkyně, která byla sousedy objevena ve sklepě smíchovského domu. Je zřejmě druhou obětí slabomyslného vraha. Ten zabíjel už před půl rokem a od té doby je v léčebně. Nedávno se tu ale znovu ukázal. Přišel na návštěvu za svým bratrancem, u něhož dřív bydlel. Vyšetřování odhaluje spletité sousedské vztahy i dávné křivdy, aby se nakonec ukázalo, že ani za jednou z vražd není onen duševně chorý muž. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nepřehledný díl, kde se navíc objevují postavy v naprosto netypických modelech jednání. Trochu jsem se obávál efektu Babovřesk, ale mírné odlehčení vážně se tvářícího děje nebylo na škodu. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ o sto procent lepší než v předchozím díle, bohužel mi ale nový styl úplně nesedí. Kamera je vcelku špatná, flashbacky jsou vyloženě amatérské a celkové řešení soukromých záležitostí mi přijde daleko častější než v předchozích řadách. Navíc Zlata Adamovská je naprostý výsměch celé Kriminálce Anděl. Tu snad nemůže brát vážně vůbec nikdo. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Točilo se v Karlíně a v léčebně Bohnice v pavilonu č.10. Dům s mordem se nachází v ulici Kollárova 203/10 v pražském Karlíně. (sator)

Reklama

Reklama