Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní syn ředitele malého sportovního letiště, který zde pracoval jako správce budov, je nalezen mrtvý. Vražda souvisí s nedávnou krádeží větroně místního pilota, ze které je správce podezřelý. Propletenec vztahů zavede vyšetřovatele k další vraždě sportovního instruktora ze zážitkové firmy, kterému se neotevře padák. Věra Beránková odlétá na pracovní víkend do Říma a Jana má narozeniny, na kterých se sejdou všichni kriminalisté, včetně bývalého šéfa Ivana Tomečka. Ten se mimořádně ujme vyšetřování místo Beránkové. Kriminalistům tentokrát aktivně pomáhá i znalec prostředí, patolog Emil Mach. Ivan nechce, aby se o jeho záskoku vědělo na prezidiu, a Beránková si tak připisuje další úspěšně vyřešený případ. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bižu Zlaty Adamovské odjíždí do Paříže na 3 dny a kriminalistické partě začíná být veselo. Je třeba oslavit Janiny narozeniny, a tak se k partě na pár dní vrací Stropnického postava. A v této chvíli samozřejmě přijde na řadu vyšetřování nového případu - vražda zaměstnance pražského letiště, jehož tělo polité dezinfekcí bylo nalezeno na letišti. Pravda je, že Stropnický moc do případu nezasahuje, ale i jeho okrajová přítomnost dává vzpomenout na dávné dobré dřívější díly. Jinak pátrání vcelku podařené, potěší známí herci ve vedlejších rolích. Lepší průměr. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bižu odjela, Tomeček se vrátil. To je velké pozitivum. Nutno podotknout, že tento díl byl vůbec dobře a kvalitně obsazen. Navíc jsme se dočkali zajímavých zvratů v atraktivním prostředí aeroklubu. ()

Zajímavosti (2)

  • Letištní vozíky jsou od americké firmy E-Z-GO. (sator)
  • Točilo se v Aeroklubu Praha Letňany. (sator)

Reklama

Reklama