Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Setkáváme se s tetou Alberta Egbertse jménem Tini. Žertem se jí přezdívá „pořádná" Tini, protože její uklízení a cídění je jak zuřivé, tak i nelítostné. Má neuvěřitelně jízlivý jazyk, kterým zkazila nejednu rodinnou oslavu. Jako chlapec ji Albert tajně odposlouchával a zoufale se snažil pochopit význam jejích dvojsmyslných narážek. Jakmile se však sám stane otcem, zdá se, že je připraven na velkou konfrontaci, která konečně odhalí všechna rodinná tajemství. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

Konev 

všechny recenze uživatele

Nečekejte žádný sex, jde čistě o rodinnou záležitost, která odhalí svoje tajemství. Je to spíš šokující závěr, ale každý svého štěstí strůjcem ... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Čím bola Tini staršia, tým menej ma tento film bavil. Postupne sme sa síce dozvedali dôvody toho, prečo bola Tini taká aká bola, no v podstate sa to v istých momentoch už dalo tušiť, že prečo to tak bolo. (Pozor, možno tu bude trochu spoiler). Trauma, ktorá sa vliekla s Tini celým životom bola pochopiteľná, ale v podstate si za to mohla tak trochu aj sama. Jej nevraživosť voči sestre bola podľa mňa dosť prehnaná, keďže sa jej v danej chvíli snažila len pomôcť. No a Albert, z toho sa tiež vykľul taký "pán dôležitý", ktorý mal zrazu plnú hubu predsudkov, hoci sa tam predtým vešal na vlastnú tetu ako nejaký úchyl. Takže, celkom zvrátená záležitosť. Ale inak, film bol zaujímavý a pútavý, len bohužiaľ že nedokázal nadchnúť ako celok, ale len niektoré etapy. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

proč se Tini tak chovala se dozvíte až na konec a nejhorší je že trauma s ní šlo celý život a nenašla vykoupení ani v okamžiku smrti.objasnění proč se tak k lidem kolem sebe chovala nebylo si dobře načasováno .Filmu to spíš uškodilo ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama