Reklama

Reklama

Obsahy(1)

U stolu je veselo, štamgasti si dobírají bábi Jiráskovou. Když do hospody vstoupí Goliáš, vběhne za ním černá doga. Zamíří rovnou do kuchyně, kde sežere kus masa a rozbije pár talířů. V novinách pak osazenstvo hospody najde inzerát, že se hledá doga, a když zjistí, že pes v kuchyni slyší na jméno uvedené v inzerátu, zavolají tam. Když si pro ni přijde šťastný majitel, servírka Mařenka ho osloví jako dávného známého. Oba se podivují tomu setkání a výčepní Dušek hned zareaguje a uvolní Mařenku z práce na rande. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

kukkik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda je dobrým příkladem, že v nejlepším se má přestat. Skutečně snad nejlepší epizoda vůbec, naprosto nabitá vtipem, jedna hláška střídá druhou, naprostý komcert vtipu a zábavy. 5/5 ()

mnaucz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda opravdu jedna hláška za druhou. Ale musím říct, že jako poslední epizoda by měla býti ta předchozí. Vystupují tam všechny nejpodstatnější postavy a končí dojemně. Většinou si jako poslední epizodu pouštím právě Veselku. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • V úvodu se Novák (Ladislav Potměšil) chlubí, že dokáže taky vypít půllitr piva bez držení rukou, jako pán několik chvil před ním. Babula (Bronislav Poloczek) na to řekne: „Tak schválně. Mařka, dej mu pívo!“ Ovšem jak všichni zasednou ke stolu, Novák to zkouší na svém starém a poloprázdném pivu, které už na stole měl. (NiWi)

Reklama

Reklama